Kirjaudu sisään

Please use more than 6 characters. Forgot your password? Click here to reset.

Vaihda salasana

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Rekisteröidy

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Kiitos, että rekisteröidyit Omronin palvelun käyttäjäksi

Sähköpostiosoitteeseesi on lähetetty viesti, jonka avulla voit viimeistellä tilin luomisen. Sähköpostiosoite:

Palaa verkkosivustoon

luo tili

Täytä tietosi alla oleviin kenttiin ja luo tili, jotta pääset käyttämään tämän sivun sisältöä

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Kiitos mielenkiinnostasi

Sinulla on nyt käyttöoikeus seuraaviin tietoihin: Lämpötilansäädinten seuraava sukupolvi hyödyntää tekoälyä

Vahvistussähköpostiviesti on lähetetty osoitteeseen

Jatka sivulle

Ole hyvä ja tai luo tili asiakirjan lataamista varten

Lämpötilansäädinten seuraava sukupolvi hyödyntää tekoälyä

Julkistamme menestyksekkääseen E5_C-alustaan pohjautuvan, uuden sukupolven E5_D-sarjan säätimet. Sarja on suunniteltu optimaaliseen automaattiseen lämpötilansäätöön ilman ihmisiä.

E5_C-sarjamme asetti lämpötilansäädinten riman erittäin korkealle viiden viime vuoden aikana käyttäjäystävällisyytensä, tarkkuutensa ja luotettavan ohjauksensa voimin. E5_C-alustaan pohjautuvat seuraavan sukupolven E5_D-sarjan ohjaimet on suunniteltu optimaaliseen ja automaattiseen lämpötilansäätöön ilman ihmisiä. Kaikki tyypillisimmät säädöt, joita ammattilaiset tekevät kentällä, hoituvat nyt automaattisesti tekoälyllä. E5_D perustuu E5_C-alustaan, joten perustoiminnot ovat samat (50 millisekunnin ohjausjakso, yleistulomittaukset, termoparit/Pt100/lineaarinen ja monet muut), mutta ulosvedettävä rakenne helpottaa huoltoa entisestään.

Mukautuva ohjausalgoritmi

Tavallisissa lämpötilansäätimissä tarvitaan paljon aikaa PID-alkuasetusten määrittämiseen, minkä lisäksi optimaalisten säätöjen tekeminen on hankalaa, ellei ole erittäin kokenut alalla. Niinpä Omron kehitti E5_D-sarjan, joka käyttää mukautuvaa ohjausteknologiaa. Se tunnistaa ohjattavan prosessin muutokset automaattisesti ja mukauttaa PID-asetukset vastaaviksi. Lopputuloksena on täydellisesti hienosäädetty PID-algoritmi ja äärimmäisen vakaa lämpötilansäätö.

causes temperature variations production lines e5 d sol
Tuotantolinjojen lämpötilavaihtelujen syitä

Täydellisen sulkemislämpötilan säätö pakkauskoneissa

Tyypillisissä pakkauskoneissa lämpötila-anturit ovat usein liian kaukana lämmitystangon sulkupinnasta. Tällöin sulkupinnan ja jo säädetyn lämpötilan välille syntyy eroja. Lämpötilaero ja siitä aiheutuvat sulkuvirheet lisääntyvät sitä mukaa kun pakkausnopeus kasvaa, minkä lisäksi pakkausmateriaalit ohenevat.

E5_D-sarja ratkaisee ongelman seuraavasti:

  • anturi tuodaan lähemmäs sulkupintaa – tämän mahdollistavat ainutlaatuiset lämpötila-anturimallit, jotka nopeuttavat tunnistusta
  • E5_D-mallien sisäänrakennettuja erikoisalgoritmeja (automaattinen suodattimen säätötoiminto) hyödynnetään; algoritmit on kehitetty erityisesti lämpötilavaihtelujen korjaamiseen – lopputuloksena on pakkausten sulkulaadun paraneminen.

Uusi algoritmi minimoi valukoneiden lämpötilanvaihtelut

Vesijäähdytteisissä suulakepuristuskoneissa nopeuden lisääminen johtaa usein lämpötilanvaihteluihin, joita materiaaliseos ja jäähdytysvesi voivat aiheuttaa. Käyttäjälle tämä näkyy usein jatkuvana venttiilien säädön tarpeena, jotta laatu pysyy tasaisena. Suuren tuotantonopeuden saavuttaminen on kuitenkin vaikeaa niin, että laatu pysyy tasaisena. Asiaan tulee muutos E5D:n myötä. Vesijäähdytyslähdön säätötoiminto vähentää lämpötilanvaihtelut minimiin ja lisää tuotantokapasiteettia ilman, että laatu kärsii.

Ominaisuudet

  • Saatavana kaksi kokoa: E5CD (48 x 48 mm) ja E5ED (48 x 96 mm)
  • Molemmat pystyvät mittaamaan monipuolisesti signaalityyppejä eri antureilta (12 erilaista termoparityyppiä, Pt100/jPt100 ja erilaisia lineaarisia virta-/jännitesignaaleja).
  • Ohjauslähdöt ovat mallikohtaisesti seuraavat: relelähtö 5 A / 250 Vca sekä jännitelähtö (12 Vcc ulkoisen puolijohdereleen ohjaukseen). 
  • E5_C-sarjan tapaan saatavana on perusmalleja, joissa ei ole ylimääräisiä lisätoimintoja, sekä edistyksellisempiä malleja, jotka tukevat lisätoimintoja, kuten tapahtumatuloja, RS485-sarjatiedonsiirtoa ja lämmitinkatkoksen valvontaa.
  • Virransyöttöalueet: 100–240 VCA tai 24 V AC/DC.

Seuraa Omron Industrial Automation -tiliä LinkedInissä