Kirjaudu sisään

Please use more than 6 characters. Forgot your password? Click here to reset.

Change password

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Rekisteröidy

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Kiitos, että rekisteröidyit Omronin palvelun käyttäjäksi

Sähköpostiosoitteeseesi on lähetetty viesti, jonka avulla voit viimeistellä tilin luomisen. Sähköpostiosoite:

Palaa verkkosivustoon

luo tili

Täytä tietosi alla oleviin kenttiin ja luo tili, jotta pääset käyttämään tämän sivun sisältöä

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Kiitos mielenkiinnostasi

Sinulla on nyt käyttöoikeus seuraaviin tietoihin: Uusi NA-käyttöliittymä – edistyksellistä tekniikkaa!

Vahvistussähköpostiviesti on lähetetty osoitteeseen

Jatka sivulle

Ole hyvä ja tai luo tili asiakirjan lataamista varten

Uusi NA-käyttöliittymä – edistyksellistä tekniikkaa!

Uusi koneille suunniteltu NA-sarjan käyttöliittymä on huolellisen sovellustutkimuksen tulos, ja se on tehty vastaamaan asiakkaiden tiukimpiakin laatuvaatimuksia. Käyttöliittymän käyttö on helppoa ja nopeaa, sillä se toimii rajapintana käyttäjien omille dynaamisille ja intuitiivisille käyttöliittymille.

Helppo ja tuettu ohjelmointi

Yksityiskohtaisesti esitetyt reaaliaikaiset tiedot ja historiatiedot auttavat parantamaan tuottavuutta ja vähentämään seisonta-aikoja.

Uusi NA-käyttöliittymä on ohjelmoitu ainutlaatuisen ja kattavan Sysmac Studio -kehitysjärjestelmän avulla. Järjestelmä tarjoaa kattavia ratkaisuja kaikille automaatioaloille aina logiikasta liikkeenohjaukseen ja konenäöstä turvallisuuteen. NA-käyttöliittymän voi ohjelmoida muiden automaatiolaitteiden ohessa, mikä nopeuttaa tuotekehitystä ja yksinkertaistaa ohjelmointiprosessia.

sysmac studio prod

Ohjelmointikehityksen tukemiseksi NA-käyttöliittymään on integroitu yleisimpien sovellusten kanssa yhteensopivat IAG-laitteet (Intelligent Application Gadgets), jotka toimivat toimilohkojen tavoin. Näiden laitteiden lisäksi käyttäjät voivat myös luoda omia IAG-laitteita vastaamaan omia erityisvaatimuksia. Käyttöliittymä on myös mukautettavissa kokonaan VB.NETin avulla.

Käyttää multimedia-objekteja

NA-käyttöliittymään on myös sisällytetty tehokkaita multimediaominaisuuksia. Näin useiden eri mediatyyppien, kuten PDF-tiedostojen, videoiden ja datan, avulla voi tuottaa helppotajuisia konenäkymiä. Liittymään voi lisätä esimerkiksi videoita, joissa kuvataan erilaisia toimenpiteitä. Lisäksi tietoja voi tallentaa PDF-muodossa, jolloin tiedot pysyvät varmassa tallessa ja ovat aina tarvittaessa helposti saatavilla.

product release sysmac studio prod

Saatavilla erilaisia malleja

Uusia NA-käyttöliittymiä on saatavilla 7, 9, 12 ja 15 tuuman laajakuva- ja kosketusnäyttömalleina. Kestävä kosketusnäyttötekniikka toimii luotettavasti myös käsineitä käytettäessä. Näytöissä on myös kolme määritettävää toimintopainiketta. Lisäksi järjestelmässä on kaksi Ethernet- ja USB-porttia sekä sarjaliitäntämahdollisuus.

na series prod
Seuraa Omron Industrial Automation -tiliä LinkedInissä