Login

Please use more than 6 characters. Forgot your password? Click here to reset.

Change password

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Register

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Thank you for your interest

You now have access to Esittelyssä uudet NX7- ja NJ1-koneohjaimet

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

Esittelyssä uudet NX7- ja NJ1-koneohjaimet

Esittelimme NX7- ja NJ1-koneohjaimet. Tämä laajentaa koneohjainmallistoa, joka muodostaa Sysmac-automaatioympäristön sydämen. Nyt Sysmac-ympäristön sopii aina kaikkein vaativimmista sovelluksista yksinkertaisiinkin koneohjauksiin.

Uusi NX7 - äärimmäistä nopeutta luotettavuudesta tinkimättä

Uusi NX7 on koneohjainperheen lippulaiva, joka tarjoaa äärimmäistä nopeutta luotettavuudesta tinkimättä. Teollisuuden nopeimmat ohjaukset mahdollistaa  Intel® Core™ i7 neliydinprosessori ja suuri muistikapasiteetti. Kehittyneet teollista Internettiä (IoT) käyttävät tuotantojärjestelmät ja –laitokset mielessään OMRON kehitti uutta Sysmac-koneohjainperhettään, jotta käyttäjät saisivat täyden läpinäkyvyyden ja skaalattavuuden järjestelmäänsä.

OMRON - Sysmac controllers
  • OMRON - Sysmac controllers

    OMRON - Sysmac controllers

    http://industrial.omron.eu/sysmac The Sysmac automation platform is an integrated and scalable platform providing the performance and functionality for a wide range of solultions from simple machines through to manufacturing cells. Click on 'show more' for the index of the video. Index: NJ1 0:54 NJ3 1:30 NJ5 1:37 NX7 1:42 Sysmac Studio 2:13

    03:28
nx7 l prod

Koneohjain NJ1

Täysi skaalattavuus on nyt täydennetty myös ohjainjärjestelmän kevyimpään päähänkin uusilla NJ1-koneohjaimilla. NJ1 tarjoaa  kahden servoakselin ohjauksen, ja on täysin yhteensopiva olemassa olevien NJ5//NJ3-koneohjainten kanssa käyttäen samaa konseptia, mittoja, yleisiä määritelmiä ja toimintoja. Se on ideaalinen ohjainvaihtoehto pienten koneiden 1-2 servoakselin ohjaukseen. Arkkitehtuurinsa ansiosta Sysmac tarjoaa erittäin innovatiivisen ympäristön, koska se tukee viimeisimpiä tietotekniikan kommunikointitekniikoita. Tämä onnistuu useilla erilaisilla ohjelmistojen sovellustoiminnoilla mahdollistaen OMRONin ja muiden valmistajien suunnittelu- ja simulointiohjelmistojen, kuten 3D-simulaattoreiden kommunikoinnit.

nj controller prod

Vastaus globaaleihin trendeihin

Tuotantolaitokset ovat paineiden alla, koska on pystyttävä vastaamaan nopeasti kasvaviin ja muuttuviin kuluttajien vaatimuksiin. Tämä on saanut tehtaat parantamaan tuotantojärjestelmiään käyttäen apunaan IoT, Big Data ja muita tietoteknisiä kehityshankkeita.  Ennakoimalla muutoksia ja vaatimuksia valmistavalle teollisuudelle, olemme sitoutuneet kehittämään Sysmac-konseptiaan ja muita teollisuusautomaation laitteitaan, sekä laajentamaan palveluitaan asiakkailleen.

Sysmac-automaatioympäristö

Vuonna 2011 tapahtuneen NJ5-koneohjaimen julkaisun jälkeen, olemme lisänneet ohjaimiimme mm. tietokantayhteydet sekä robotiikan. Olemme myös täydentäneet konseptiamme oheislaitteilla, kuten nopeilla etä-IO-yksiköillä, moottorikäytöillä, koneturvatuotteilla ja konenäkölaitteilla. Uusien koneohjaimien julkaisu tarjoaa entistä paremmat mahdollisuudet hyödyntää Sysmac-ympäristöä.

Katso lisää Sysmac-automaatioympäristöstä.

sysmac integrated platform prod
Seuraa Omron Industrial Automation -tiliä LinkedInissä