Kirjaudu sisään

Please use more than 6 characters. Forgot your password? Click here to reset.

Vaihda salasana

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Rekisteröidy

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Kiitos, että rekisteröidyit Omronin palvelun käyttäjäksi

Sähköpostiosoitteeseesi on lähetetty viesti, jonka avulla voit viimeistellä tilin luomisen. Sähköpostiosoite:

Palaa verkkosivustoon

luo tili

Täytä tietosi alla oleviin kenttiin ja luo tili, jotta pääset käyttämään tämän sivun sisältöä

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Kiitos mielenkiinnostasi

Sinulla on nyt käyttöoikeus seuraaviin tietoihin: Uusi NX-sarja: modulaarinen EtherCAT-I/O koneen ohjaukseen

Vahvistussähköpostiviesti on lähetetty osoitteeseen

Jatka sivulle

Ole hyvä ja tai luo tili asiakirjan lataamista varten

Uusi NX-sarja: modulaarinen EtherCAT-I/O koneen ohjaukseen

NX-sarjan modulaarinen I/O-järjestelmä on suunniteltu nopeaan ja tarkkaan koneen ohjaukseen ja se on viimeisin lisäys Sysmac-tuoteperheeseen. Sysmac NJ-sarjan ohjaimet ovat Omronin uuden sukupolven koneautomaatiojärjestelmän perusta. EtherCAT-väylän hajautettu kello mahdollistaa Sysmac-liikkeenohjauksen tarkkuuden ja ennustettavuuden mikrosekunnin sisällä. Sama deterministinen käytös on nyt myös tuettu uudessa NX EtherCAT I/O -järjestelmässä.

EtherCAT

NX-sarjan modulaarinen I/O-järjestelmä on rakennettu  uuden nopean sisäisen väyläjärjestelmän ympärille ja se yhdistää erilaiset I/O-yksiköt EtherCAT-väylään. Yksittäiset I/O-yksiköt käyttävät EtherCAT-verkon hajautettua kelloa kompensoimaan signaalin viiveet, jotka johtuvat niiden asemasta järjestelmässä. Tämän seurauksena tulot voidaan lukita ja lähdöt ohjata kaikkialla ohjausjärjestelmässä mikrosekunnin osien tarkkuudella. Tämän tarkkuuden avulla koneet voivat saavuttaa korkeamman tuotannon laadun ja aiempaa paremman tuotannon läpimenoajan.

ethercat net nx prod

Sysmac Studio

Konfigurointi NX-sarjan I/O:lle tehdään Sysmac Studiolla, joka on all-in-one-ohjelmisto Sysmac-automaatiojärjestelmälle. Ohjelmiston avulla voit hallita I/O-asetuksia, yksityiskohtaisia yksiköiden parametreja ja muuttujien määrittelyitä. NX-sarjan I/O on erottamaton osa Sysmac-järjestelmää, olipa kyseessä ohjelmointi, simulointi, käyttöönotto tai käytännön toiminta. Standardit laitekuvauksen tiedostot ovat saatavilla 3. osapuolen järjestelmiin integroimista varten.

onesoftware-new prod

Synkronoitu I/O

NX-sarjan mallisto sisältää  digitaali- ja analogi-I/ O-yksiköt sekä erikoisnopeita I/O-yksiköitä, jotka takaavat koko järjestelmän synkronodun toiminnan. Voit hyödyntää joustavuuden  ja asennuksen helppouden tai suorituskyvyn ja kustannustehokkuuden. Voit vapaasti valita sopivat yksiköt:Joustavat  perus I/O-yksiköt  säädettävällä suodatuksella perusvalvontatehtäviin3-johdin tuloyksiköt valmiilla liitynnöillä antureihinNopea synkronoitu I/O liikkeenohjaukseen liittyviä tehtäviä varten, missä mikrosekunti voi tarkoittaa millimetriä tarkkuudessa.Analoginen I/O, jossa päivityssykli  millisekunteja tai mikrosekunteja.Lämpötilamittaustulot kattavat useimmat termopari- ja platinavastusanturitErilaisia enkooderituloja ja pulssijonolähdöt, normaali-I/O:lle  tai liikkeenohjaukseen.

synchronous io prod

Muotoilu

Omronin pitkä kokemus koneautomaatiossa näkyy myös NX-sarjan yksityiskohdissa: Luotettava mekaanisen ja sähköisen rakenteen laatuPienikokoinen: vain 12 mm leveä ja 100 mm korkea (16 pisteen  digitaaliset tai 8 pisteen analogiset yksiköt)Push-in johdotus: kiinteät johtimet tai kierretyt johtimet liittimineen maks. 1,5 mm2 voidaan lisätä ilman työkaluja. Pelkät kierretyt johtimet edellyttävät ruuvimeisselin lukitusta varten.Irrotettavat liitinrimat: I/O-johdotus voidaan helposti irrottaa käyttöönotossa, vian etsinnässä  ja huollossa. Liitinrimat voidaan suojakoodata käyttäjäkohtaisesti virheellisen käytön estämiseksi.Yhteensopivat merkintäliput yksiköihin ja liittimiin.Tukeva DIN-kisko kiinnitys vain yhdellä liu’ullaKaapelin kiristyssilmukka johdotuksen viimeistelyyn

push-in wiring prod

Lisää tulossa...integroidut turvatoiminnot...

NX-sarjan I/O-järjestelmä on saatavilla toukokuusta 2013 ja tuotevalikoima laajentuu jatkuvasti. Parin kuukauden sisällä tulee lisäksi: Turvaohjausyksiköt, jotka voidaan integroida mihin tahansa Sysmac-ohjausjärjestelmään.Turva-I/O-yksiköt, jotka voidaan vapaasti sekoittaa vakio-I/O: n kanssa.Aika-leimatut digitaaliset tulot  ja lähdöt, jotka mahdollistavat ON/OFF-ohjauksen mikrosekunnissa.Nopeat, korkean tarkkuuden lämpötilatulotMuita variaatioita digitaaliselle I/O: lle Kysy lisätietoja Omronin myyntiedustajalta.

oee eu nx news prod

Katso lisää Sysmac-automaatiojärjestelmästä (englanniksi)

Seuraa Omron Industrial Automation -tiliä LinkedInissä