Kirjaudu sisään

Please use more than 6 characters. Forgot your password? Click here to reset.

Vaihda salasana

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Rekisteröidy

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Kiitos, että rekisteröidyit Omronin palvelun käyttäjäksi

Sähköpostiosoitteeseesi on lähetetty viesti, jonka avulla voit viimeistellä tilin luomisen. Sähköpostiosoite:

Palaa verkkosivustoon

luo tili

Täytä tietosi alla oleviin kenttiin ja luo tili, jotta pääset käyttämään tämän sivun sisältöä

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Kiitos mielenkiinnostasi

Sinulla on nyt käyttöoikeus seuraaviin tietoihin: Yhtenäiseen designiin perustuvien tehdasautomaatiolaitteiden kolmas aalto

Vahvistussähköpostiviesti on lähetetty osoitteeseen

Jatka sivulle

Ole hyvä ja tai luo tili asiakirjan lataamista varten

Yhtenäiseen designiin perustuvien tehdasautomaatiolaitteiden kolmas aalto

Huhtikuussa 2017 julkistimme yhtenäiseen designiin perustuvien tehdasautomaatiolaitteiden kolmannen aallon. Uusiin tuotteisiin kuuluu hakkurivirtalähteitä, DIN-riviliittimiä, vuotoanturivahvistimia ja I/O-relepalkkeja.

Yhtenäistimme tehdasautomaatiolaitteiden rakenteen, tavoitteena tilan säästö ja entistä pienempien ohjauskeskusten rakentaminen. Tilaa säästäviä tehdasautomaatiolaitteita käyttämällä ohjauskeskusten valmistajat voivat myös lisätä keskukseen entistä enemmän komponentteja ja parantaa sen ohjaustoimintoja. Lisäksi komponenttien pienempi standardoitu koko helpottaa ja nopeuttaa ohjauskeskusten räätälöintiä. Yhtenäiseen laitteiden suunnitteluun kuuluu myös Omronin oma Push-In Plus -liitäntätekniikka, jossa yhdistyvät nopea johdotus, luotettava liitäntä ja erinomainen tärinänkesto. Yli 7 000 kansainvälistä yritystä on jo ottanut käyttöön aiempia yhtenäiseen designiin perustuvia tehdasautomaatiolaitteita.

Käytämme yhtenäistä designia XW5T-riviliitinten laajennetussa mallistossa, G70V-I/O-relelohkoissa ja S8VK-S-hakkurivirtalähteiden 30 W:n malleissa. Näin paitsi säästetään tilaa ja nopeutetaan johdotusta myös täydennetään nykyistä 60, 120, 240 ja 480 W:n mallien valikoimaa sekä laajennetaan käyttömahdollisuuksia.

Yhtenäiselle designille perustuvien laitteiden valikoiman laajentaminen vaikuttaa alaan merkittävästi. OMRONin tavoitteena on asiakkaiden ohjauskeskusten kehittäminen. Komponenttien korkeus vaihtelee esimerkiksi virran ja lämmön tuoton mukaan, joten ohjauskeskuksiin asennettavat tuotteet on jaettu kolmeen pääryhmään, joilla kullakin on oma paikkansa (eli rivi) ohjauskeskuksessa: I/O, ohjaus ja tehoyksiköt. Kussakin luokassa on määritetty suunnittelusäännöt, joita noudattamalla hukkatila vähenee ja johtokourujen välinen leveys on tarkoitukseen parhaiten sopiva.

Lisätietoja tuotteista on ohjauskeskusten valmistusta käsittelevässä osiossa.

Uudet valikoiman tuotteet:

DIN-kiskon riviliitinpalkit: XW5T

Push-in Plus -tekniikkaa käyttävien XW5T-DIN-riviliitinpalkkien valikoiman koko on kaksinkertaistettu 18:sta 36:een malliin. 5,2 mm:n (suurin nimellisvirta 24 A) ja 6,2 mm:n (suurin nimellisvirta 32 A) riviliittimet sekä tyypit 1:2 (sisäinen johdotus) ja 2:2 (haaroitukseen) on lisätty, minkä lisäksi saatavilla on kaksitasoisia tyyppejä tilan säästöön. Omronin ainutlaatuista Push-In Plus -tekniikkaa hyödyntävien XW5T-riviliitinten laajennettua tuotevalikoimaa voi käyttää entistä monipuolisemmin erilaisissa sovelluksissa.

Ominaisuudet:

 • Liitäntätapa: Push-In Plus -tekniikka 
 • Leveys: 3,5 mm; 5,2 mm; 6,2 mm 
 • Nimellinen poikkileikkaus: 1 mm²; 2,5 mm²; 4 mm²

img product xw5t group2 prod
DIN-kiskon XW5T-riviliitinpalkit

Hakkurivirtalähteet: S8VK-S (30 W)

Uusi 30 W:n malli täydentää S8VK-S-sarjan. S8VK-S-sarjan laajennettu valikoima vastaa pienikapasiteettisten järjestelmien tarpeisiin, säästää tilaa ja nopeuttaa mukautusta. Ympäristön vaikutusten sietokyky on yksi S8VK-S-malliston tärkeimmistä vahvuuksista. Se on vastaava kuin sarjan muissa tuotteissa (käyttölämpötila-alue muun muassa –40 °C – 70 °C), joten toiminta pysyy vakaana vaihtelevissa ympäristöissä.

Ominaisuudet:

 • Liitäntätapa: Push-In Plus -tekniikka 
 • Nimellisteho: 30 W 
 • Mitat (L/K/S): 32 mm / 90 mm / 90 mm

img product s8vk-s03024 corner prod
Hakkurivirtalähteet: S8VK-S (30 W)

Vuotoanturivahvistimet, joissa anturin irtikytkennän tunnistus, PNP-tyyppi: K7L-AT50DPB/-UDPB

Kapean muotonsa ja erittäin tarkan nestevuotojen tunnistuksen ansiosta K7L-sarjaa käytetään monissa kohteissa muun muassa puolijohteiden valmistuksessa ja rakennusautomaatiossa. Sen oma vianmääritystoiminto havaitsee tunnistusnauhojen (anturiosa) irtikytkennän turvallisesti sekä nestevuodot PNP-lähtösignaalilla. Näin estetään tarpeettomat toimintahäiriöt ja rikkoutumiset.

Ominaisuudet: 

 • Liitäntätapa: Push-In Plus -tekniikka 
 • Lähtökokoonpano: PNP, 30 VDC, 100 mA 
 • Päärungon ja Push-In Plus -liitännän mitat (L/K/S): 15,5 mm / 90 mm / 83 mm 
 • Turvallisuusstandardit: CE-, UL (tunnistus)-, UL (listaus)- ja S-merkintä

k7l series prod
Vuotoanturivahvistimet K7L-AT50DPB/-UDPB

Push-in Plus -tekniikkaa käyttävä releliitinsarja: G70V (sisäisen liitännän mallit)

Huhtikuussa 2016 julkaistujen, Push-in Plus -tekniikkaa käyttävien G70V-I/O-releliitinten sarjassa on nyt sisäisesti liitetyt I/O-liittimet, jotta johdotus tehostuu. Tulomalleissa on 16 pistettä/yhteisliitäntä ja lähtömalleissa 4 pistettä/yhteisliitäntä X 4, jotta joustavuus säilyy ja johdotusaika lyhenee. Sarja: G70V-I/O-releliittimet

Tekniset tiedot: 

 • Liitäntätapa: Push-In Plus -tekniikka 
 • I/O: tulot, lähdöt 
 • I/O-pisteiden määrä: 16 pistettä 
 • Sisäisesti liitetyt I/O-liittimet: tulomallit: 16 pistettä/yhteisliitäntä, lähtömallit: 4 pistettä/yhteisliitäntä X 4 
 • Yhteisliitäntä liittimen puolella: NPN, PNP

img product g70v prod
G70V-I/O-releliittimet
Seuraa Omron Industrial Automation -tiliä LinkedInissä