Kirjaudu sisään

Please use more than 6 characters. Forgot your password? Click here to reset.

Vaihda salasana

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Rekisteröidy

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Kiitos, että rekisteröidyit Omronin palvelun käyttäjäksi

Sähköpostiosoitteeseesi on lähetetty viesti, jonka avulla voit viimeistellä tilin luomisen. Sähköpostiosoite:

Palaa verkkosivustoon

luo tili

Täytä tietosi alla oleviin kenttiin ja luo tili, jotta pääset käyttämään tämän sivun sisältöä

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Kiitos mielenkiinnostasi

Sinulla on nyt käyttöoikeus seuraaviin tietoihin: Omronin uusi huippunopea ja kompakti konenäköjärjestelmä

Vahvistussähköpostiviesti on lähetetty osoitteeseen

Jatka sivulle

Ole hyvä ja tai luo tili asiakirjan lataamista varten

Omronin uusi huippunopea ja kompakti konenäköjärjestelmä

Uusi järjestelmä on suunniteltu toiminaan nopeasti ja tehokkaasti kaikissa eri vaiheissa kuvaamisesta lähtötietojen käsittelyyn. Uudet FH-konenäköjärjestelmät integroituvat saumattomasti PLC-logiikoihin, liikkeenohjaimiin ja robottien ohjausjärjestelmiin. Ne sopivat erinomaisesti myös kaikentyyppisiin, suuria tuotantonopeuksia edellyttäviin koneisiin. FH-konenäköjärjestelmissä on uusi poikkeuksellisen tehokas konenäköalgoritmi, nopea väylä kuvaamiseen, neliydinprosessointi ja nopea EtherCAT-tiedonsiirto. FH-konenäköjärjestelmät ovat myös täysin yhteensopivia Sysmac Studio Automation -ohjelmiston kanssa.

Neliytiminen kuvankäsittely

Nopea väylä kuvaamiseen ja neliytiminen prosessointi lisäävät toimintanopeutta joka vaiheessa kuvan ottamisesta lähtötietojen käsittelyyn. Neljän eri toiminnon laskelmat on helppo ja nopea tehdä samanaikaisesti lopullisten tulosten arviointia varten.

tab1 prod

Nopea EtherCAT-tiedonsiirto

Omronin FH-konenäköohjaimet mahdollistavat helpon ja luotettavan integroinnin kaikentyyppisiin automaatio- ja ohjausjärjestelmiin. Kompaktit FH-konenäköohjaimet ovat yhteensopivia EtherCAT-koneohjausverkon kanssa, minkä ansiosta tiedonsiirron jaksoajat ovat jopa 500 µS. Liikkeenohjaus voidaan synkronoida myös tiedonsiirtosyklin kanssa.

tab2 prod

Innovatiivinen Shape Search III

Uusien FH-konenäköohjainten keskeinen ominaisuus on Omronin innovatiivinen Shape Search III -konenäköalgoritmi. Shape Search III suorittaa haut jopa yhdeksän kertaa nopeammin kuin perinteiset algoritmit, ja lisäksi se mahdollistaa nopeiden ja tarkkojen mittausten tekemisen, vaikka kuvat eivät olisi tarkkoja tai jos kohteet sijoittuvat satunnaisesti kuva-alueelle, kuvaa on käännetty satunnaisesti tai jos kuvat menevät päällekkäin. Erinomainen suorituskyky ei vaadi käyttäjän suorittamaa kalibrointia, joten FH-konenäköjärjestelmät ovat poikkeuksellisen helppoja asentaa ja käyttää.

tab3 prod

Jopa kahdeksan suuren tarkkuuden kameraa

Uusissa konenäköjärjestelmissä on erittäin tehokkaat kuvankäsittelyominaisuudet, joten ne ovat yhteensopivia useiden korkeatarkkuuksisten kameroiden kanssa, suorituskyvystä tai kuvaamisnopeudesta tinkimättä. Näin konenäköjärjestelmät pystyvät käsittelemään monimutkaisimpiakin tarkastustehtäviä, ja joissakin sovelluksissa voidaan käyttää nyt vain yhtä konenäköohjainta tehtäviin, joihin aiemmin tarvittiin useita ohjaimia, mikä tuo merkittäviä kustannussäästöjä.

tab4 prod

Custom .NET-käyttöliittymän hallintatoimintojen tuki

Konenäköohjaimet ovat yhteensopivia custom .NET-hallintatoimintojen kanssa, joten kuva- ja mittaustulokset voidaan näyttää ulkoisessa tietokoneessa.

tab5 prod

Sysmac Studio Automation -ohjelmiston tuki

Kaikkien tärkeimpien automaatiojärjestelmän komponenttien määrittämiseen tarvitaan vain yksi ohjelmistopaketti, mikä nopeuttaa merkittävästi konesuunnittelua. Sysmac Studio -ohjelmistoa voidaan käyttää kaikkien EtherCAT-väylän kautta liitettyjen orjalaitteiden, kuten konenäkö- ja muiden tuntolaitteiden, liikkeenohjainten, logiikkalaitteiden ja käyttölaitteiden määrittämiseen, ohjelmointivirheiden jäljittämiseen sekä simulointiin.

tab6 prod
Seuraa Omron Industrial Automation -tiliä LinkedInissä