Tapahtumat

Olemme mukana monissa automaatiotapahtumissa ympäri Eurooppaa.

Lisätietoja on oheisessa aikataulussa.

TAPAHTUMA
win_logo.jpg

WIN Automation

WIN Automation on Turkin ja Euraasian alueen tuotantoteollisuuden tärkein messutapahtuma. Tapahtumassa tarjotaan tuotteita ja palveluita teollisuuden seitsemän sektorin ammattilaisvieraille. Monien kansainvälisten näytteilleasettajien ja vieraiden voimin tapahtuma luo ainutlaatuisia tilaisuuksia yrityksille, jotka haluavat edetä uusille markkina-alueille.

19. maalis 2017

Turkki, İstanbul

LUE LISää
TAPAHTUMA
HANNOVER-MESSE2.jpg

Hannover Messe 2017

Nämä ovat teollisuuden teknologian uusimpia uria esittelevät messut, jotka käsittelevät keskeisimpiä sektoreita – teollisuusautomaatiota ja tietotekniikkaa, energia- ja ympäristötekniikkaa, teollisuuden toimitusketjua, tuotantosuunnittelua ja -palveluita sekä tutkimusta ja kehitystä.

Industry 4.0 käsitteenä on Hannoverin messukomitean alullepanema, joten messuilta taatusti saa tietoa alan uusimmista tuulista.

28. huhti 2017

Saksa, Hannover

LUE LISää
TAPAHTUMA
SPS_2017_LOGO_date_color.jpg

SPS Italia

SPS Italian juuret ovat saksalaisissa messuissa, jotka ovat olleet teollisuusautomaation päätapahtuma Saksassa ja Euroopassa jo 20 vuoden ajan. Tapahtuma tuo toimittajat ja tuottajat yhteen, joten SPS Italia on merkittävä mahdollisuus Italian automaatioalalle.

25. touko 2017

Italia, Parma

LUE LISää