Korjauskeskus

Helppoa ja nopeaa

Omron Europella on huoltopalvelu, jota koordinoidaan Alankomaiden ’s-Hertogenboschissa sijaitsevasta Euroopan huoltokeskuksesta käsin.

Euroopan huoltokeskus tarjoaa korkealaatuista huoltopalvelua suurimmalle osalle Omronin tuotteista, mukaan lukien ohjelmoitavat logiikkaohjaimet, ajastimet, laskimet, konenäkö- ja ID-järjestelmät, taajuusmuuttajat ja servokäytöt. Huoltokeskus käyttää uusimpia tekniikoita jopa yksittäisten komponenttien tasolla, toimittaa asiakkaalle tarkan huoltoraportin ja auttaa säästämään kustannuksissa tarjoamalla parhaan mahdollisen hinta–laatu-suhteen.

Huoltopyyntö

European Repair Database -huoltotietokanta

European Repair Database on paikallisille toimipisteille ja jakelijoille tarkoitettu helppo työkalu huoltopyyntöjen raportointiin ja seurantaan.

Kun huoltopyyntö on tehty, DHL:n kuljetusasiakirjat luodaan automaattisesti. Työkalulla voi myös seurata huoltokierron tilaa. Huollon kiinteä hinta annetaan heti.

Siirry European Repair Database -huoltotietokantaan

Seuraa ja jäljitä

Tämä on Euroopan keskuskorjaamon seurantasivu.

Voit seurata korjauksen edistymistä kirjoittamalla RMA-numeron hakukenttään. RMA-numero löytyy korjauksen tilausvahvistus- dokumentista.

Seuraa ja jäljitä RMA-numeron avulla