Seminaarit ja koulutukset

Vakiokoulutukset järjestetään Espoon toimistollamme. Järjestämme myös yrityskohtaista koulutusta ja konsultointia tarpeen mukaan ja halutuista aiheista.

Sysmac Studio

Koulutuksissa opitaan käytännön sovellusten avulla luomaan ja ylläpitämään automaatiosovelluksia nopeasti ja helposti. Koulutukset keskittyvät Sysmac Studio -ohjelmiston tehokkaaseen hyödyntämiseen.

CX-One

CX-One-koulutuksissa opitaan käytännön sovellusten avulla luomaan ja ylläpitämään automaatiosovelluksia nopeasti ja helposti. Koulutukset keskittyvät CX-One- ohjelmistopaketin tehokkaaseen hyödyntämiseen.

Koneturvallisuus

Onko turvallisuus hallinnassa? Mitä CE –merkintä oikeastaan edellyttää? Mikä on PL –luokka tai Konedirektiivi? Mistä saa tietoa ja apua koneturvallisuusasioissa? Mistä juuri minä olen vastuussa? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksia osallistumalla koneturvallisuuskoulutuksiimme.

CX-One_Screen

CX-One - Koulutuskalenteri

Koulutuksissa opitaan käytännön sovellusten avulla luomaan ja ylläpitämään automaatiosovelluksia nopeasti ja helposti. Koulutukset keskittyvät CX-One- ohje...

Lisätietoja