Ympäristöystävällinen Energy Efficiency

Ratkaisuja, jotka tekevät kestävästä kehityksestä liiketoimintamahdollisuuden

Vielä hiljattain ympäristöystävälliset toimintatavat saattoivat vähentää jätettä, säästää energiaa ja vähentää päästöjä, mutta usein niistä koitui kuluja säästöjen sijaan. Tämä ei kuitenkaan enää pidä paikkaansa. Omronin Energy Efficiency -ratkaisujen ansiosta ympäristölle parhaat ratkaisut ovat myös yrityksen talouden kannalta parhaita ratkaisuja. Olipa kyse lyhyen aikavälin taktiikasta tai yrityksenlaajuisesta pitkän aikavälin strategiasta, Omron tarjoaa ideat, ratkaisut ja osaamisen suunnitelmien toteutukseen.

Tämä sivu on ensiaskel uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Sivulla on asiakaskertomuksia, tuotearvosteluja, neuvoja ympäristöstrategiaan ja paljon muuta. Tutustu alla oleviin materiaaleihin.

Mistä haluaisit aloittaa?

EU_photovoltaic_solution_420x170.jpg

Aurinkoenergiaratkaisut

Tarjoamme tekniikkaa, tukea ja tietoa, joiden avulla aurinkovoimalan voi parantaa. Olitpa suunnittelemassa uutta järjestelmää tai parantamassa olemassa olevaa voimalaa, meiltä saat oikeat aurinkoenergiaratkaisut voimalan optimointiin.

Lue lisää
EU_energy_solution_420x170.jpg

Energianvalvonta

Energiankulutuksen ymmärtäminen on ensimmäinen askel energiatehokkuuden tavoittelussa. Tutustu laitteisto- ja ohjelmistoratkaisuihin, jotka paljastavat järjestelmäsi uumenissa piilevät energiasyöpöt, ja kohdista toimenpiteet juuri oikeisiin laitteisiin.

Lue lisää
EU_energy_efficiency_400x170.jpg

Energiansäästö

Tutustu uusiin ratkaisuihin, joilla säästät energiaa suorituskyvystä tai toimivuudesta tinkimättä. Saavuta parempi energiatehokkuus ja tehosta järjestelmän suorituskykyä.

Lue lisää

Lue uusimmat artikkelit

EU_solar_Azienda_agricola_Enego_420x420.jpg

Yhteistyömme On Energy Projectin kanssa

Muutaman viime vuoden aikana italialainen aurinkopaneelien asentaja On Energy Project on rakentanut yli 400 aurinkovoimalaa ja hallinnoi tällä hetkellä noin 600:aa. Lisäksi yritys tarjoaa myynninjälkeistä huoltoamme asiakkaille, joilla ei ole huoltoon tarvittavaa osaamista. On Energy Projectin kasvu ja liiketoiminta perustuvat maineeseen, joka on rakennettu asennusten luotettavuuden ja laadun perusteella.

Lue lisää
Tracking.jpg

10 % oletettua enemmän tehoa

Huhtikuussa 2010 Sisiliassa sijaitseva San Gabrielen aurinkopaneelilaitos kasvatti tuotantoaan ja alkoi tuottaa sähköä kansalliseen sähköverkkoon. KP100L-invertteriemme ja erittäin ammattimaisen toiminnan ansiosta tämän 4 MWp:n laitoksen tuottama kokonaisteho oli huomattavasti suurempi verrattuna odotusarvoon. Nyt viisi vuotta myöhemmin laitoksen kokonaistuottavuus on yhä 7–11 % enemmän kuin mitä alun perin arvioitiin.

Lue lisää
TUVR_logo_420xX.jpg

Globaali sertifiointitaho tukee PID-ratkaisujamme

Riippumattoman tahon, TÜV Rheinland Italian, suorittamat laaja-alaiset testit vahvistavat, että PID-ratkaisumme ovat suorituskyvyltään erinomaisia. TÜVin insinöörit hyödynsivät PID-ratkaisujamme ja ottivat korjattaviksi useita aurinkopaneeleita, joiden suorituskyky oli alentunut huomattavasti, ja saivat palautettua niiden antotehon erittäin lähelle paneelin valmistajan ilmoittamaa tehoa. 

Lue lisää