Aurinkoenergiaratkaisut

Tarjoamme tekniikkaa, tukea ja tietoa, joiden avulla aurinkovoimalan voi parantaa. Olitpa suunnittelemassa uutta järjestelmää tai parantamassa olemassa olevaa voimalaa, meiltä saat oikeat aurinkoenergiaratkaisut voimalan optimointiin.

Ratkaisuja uuteen asennukseen (markkinat)

Tracking.jpg

10 % oletettua enemmän tehoa

Huhtikuussa 2010 Sisiliassa sijaitseva San Gabrielen aurinkopaneelilaitos kasvatti tuotantoaan ja alkoi tuottaa sähköä kansalliseen sähköverkkoon. KP100L-invertteriemme ja erittäin ammattimaisen toiminnan ansiosta tämän 4 MWp:n laitoksen tuottama kokonaisteho oli huomattavasti suurempi verrattuna odotusarvoon. Nyt viisi vuotta myöhemmin laitoksen kokonaistuottavuus on yhä 7–11 % enemmän kuin mitä alun perin arvioitiin.

Lue lisää
milan_expo_420x280.jpg

Aurinkoenergia kaiken ytimessä

Vuoden 2015 Milanon maailmannäyttelyssä (1.5.–31.10.) keskityttiin energiatehokkaisiin ja käytännöllisiin ratkaisuihin, joilla taataan terveellisen ja turvallisen ravinnon riittävä tuotanto kaikille – maapalloa ja ympäristöä kunnioittaen. Näyttelyn tavoitteena on luoda keskustelua kansainvälisten toimijoiden välille ja tuoda uusia näkökulmia haasteisiin, jotka vaikuttavat koko maailman väestöön.

Lue lisää

Ratkaisuja olemassa oleviin asennuksiin (markkinat)

TUVR_logo_420xX.jpg

Globaali sertifiointitaho tukee PID-ratkaisujamme

Riippumattoman tahon, TÜV Rheinland Italian, suorittamat laaja-alaiset testit vahvistavat, että PID-ratkaisumme ovat suorituskyvyltään erinomaisia. TÜVin insinöörit hyödynsivät PID-ratkaisujamme ja ottivat korjattaviksi useita aurinkopaneeleita, joiden suorituskyky oli alentunut huomattavasti, ja saivat palautettua niiden antotehon erittäin lähelle paneelin valmistajan ilmoittamaa tehoa. 

Lue lisää
Road_To_420x420.jpg

60 prosentista täyteen kapasiteettiin

On mahdotonta sanoa, miksi ja milloin PID-ilmiö iskee aurinkovoimaloihin. Tiedämme kuitenkin, että korkeat lämpötilat, kosteus ja merialueiden suolapitoisuus vaikuttavat ilmiöön. Lisäksi moduulien vähäinen eristys kiihdyttää PID-ilmiön kehittymistä.

Lue lisää