Kirjaudu sisään

Please use more than 6 characters. Forgot your password? Click here to reset.

Vaihda salasana

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Rekisteröidy

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Kiitos, että rekisteröidyit Omronin palvelun käyttäjäksi

Sähköpostiosoitteeseesi on lähetetty viesti, jonka avulla voit viimeistellä tilin luomisen. Sähköpostiosoite:

Palaa verkkosivustoon

luo tili

Täytä tietosi alla oleviin kenttiin ja luo tili, jotta pääset käyttämään tämän sivun sisältöä

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Kiitos mielenkiinnostasi

Sinulla on nyt käyttöoikeus seuraaviin tietoihin: Automaatiokumppanisi pakkausalalla

Vahvistussähköpostiviesti on lähetetty osoitteeseen

Jatka sivulle

Ole hyvä ja tai luo tili asiakirjan lataamista varten

Automaatiokumppanisi pakkausalalla

Jos valmistat pakkauskoneita ja haluat lisätä tuottavuuttasi, Omron voi auttaa. Omron tarjoaa täydellisen valikoiman koneiden nopeutta, monipuolisuutta, suorituskykyä ja turvallisuutta parantavia palveluita ja tuotteita.

Vaikka jotkin pakkauskoneratkaisuista ovat erittäin edistyksellisiä, ne ovat todistetusti erittäin luotettavia, jotta asiakkaasi ovat varmasti tyytyväisiä myös jatkossa.

Hyödynnä osaamistamme erikoisautomaatiosta ja kehitä uusi kone tai päivitä olemassa oleva malli.

Miten voimme auttaa sinua?
Pakkausalat

Sinun erikoisalasi – meidän erikoisosaamisemme

Oletko erikoistunut pullotukseen? Tai ehkä keskityt välipaloihin? Valmistatko ensisijaisia pakkauskoneita vai tarjoatko myös koneita toissijaiseen ja lopulliseen pakkaukseen? Olipa erikoisalasi mikä tahansa, voimme keskustella kanssasi pakkaustoimintojesi tuottavuuden lisäämisestä seuraavilla aloilla:

 • leipomotuotteet ja keksit
 • juomat (alkoholipitoiset, alkoholittomat, öljyt ja hiilihapotetut juomat)
 • makeiset
 • kosmetiikka ja terveystuotteet
 • kuivaruoka ja välipalat
 • tuoreruoka
 • kodinhoito ja muut
 • nestemäiset ruoat ja säilykeruuat
 • lääketuotteet
 • valmisruuat.

Valmistus

Laatu

Useat pakkauskoneiden valmistajat miettivät tarkkaan asiakkaidensa toimintoja alusta loppuun jo ennen kuin lopputuote on kääritty, purkitettu, pullotettu tai pussitettu.

Toimintojen toistettavuus suurella tuottavuudella ja korkeilla laatuvaatimuksilla on päivittäinen haaste.

Siksi Omron tarjoaa laajan tuotevalikoiman, joka soveltuu hallittuun sarjatuotantoon. Siihen vaaditaan eri tekniikoita, kuten huippunopeaa korkean resoluution monisilmukkasäätimien ohjausta, nopeaa tietojen käsittelyä ja tallennusta sekä saumatonta konenäköön perustuvaa laaduntarkkailua.

Ensisijainen pakkaaminen

Nopeus

Nopeus on suurin haaste. Muita vaatimuksia ovat

 • tuote-eräkoon joustavuus
 • helposti puhdistettavat ja helppokäyttöiset koneet
 • hygieniastandardien noudattaminen.
Omronin ensisijaisen pakkaamisen ratkaisut lisäävät koneiden nopeutta ja joustavuutta huippuluokan ohjaimen ansiosta. Siinä yhdistyvät uusin reaaliaikainen Ethernet-kenttäväylätekniikka EtherCat ja Omronin yhteisen ohjelmaympäristön konsepti.

Ainutlaatuisen yhdistelmän ansiosta voit siirtyä perinteisistä mekaanisista järjestelmistä erittäin monipuolisiin Delta-robotti- ja konenäköjärjestelmiin.

Toissijainen pakkaaminen

Joustavuus

Suurimmat haasteet ovat:

 • vastaaminen ensisijaisen pakkaamisen tuotantonopeuksiin
 • varmistaa yksittäispakkausten tai monipakkausten eheys
 • varmistaa lineaarikiskojen helppo muunneltavuus ensisijaisten ja toissijaisten pakkausten kuljetusta varten.

Omronin ratkaisujen avulla asiakkaat voivat lisätä koneidensa joustavuutta. Omron voi toimittaa uusinta tekniikkaa olevat robotiikka- ja konenäköjärjestelmät, joiden avulla voidaan luoda esimerkiksi robottikartonkipakkaajia, jotka nostavat ja lastaavat 12 tuotetta yhtä aikaa yhden, kahden tai kolmen pakkauskerroksen mallilla.

Tällaisessa järjestelmässä nopeutta voidaan lisätä helposti lisäämällä kerralla nostettavien tuotteiden määrää.

Lopullinen pakkaaminen

Kestävyys

Lopullisen pakkaamisen suurin haaste on varmistaa, että suuria kuormia voidaan käsitellä luotettavasti jatkuvissa ja nopeissa kierroissa.

Omron tarjoaa laajan valikoiman erittäin kestäviä sähkömekaanisia lineaariakseleita. Asennusvalmiit lineaarimoduulit, joissa on eri käyttövaihtoehtoja ja kääntö-/tartuntamoduuleja, täydentävät täydellisiä käsittelymoduuleja.

Kustannustehokkaiden sovellusten joustavuutta lisää myös mahdollisuus sähköisten käyttölaitteiden käyttöön eri yhdistelmissä.

Tutustu automaatioratkaisuihimme

hffs-mcs-08 420x300 sol

Horisontaalinen pakkauksen muotoilu, täyttö ja sulku

HFFS-pakkauskone rullaa auki joustavan verkon tai kalvon, muotoilee ja sulkee pakkaukset kahdelta puolelta ja vaihtoehtoisesti myös pohjasta. Kun tuote on asetettu pakkaukseen yläpuolelta, pakkaus suljetaan tiivistämällä. Ennen lopullisen tiivisteen lisäämistä voidaan myös lisätä kouru. Tämä tapahtuu joustavan pakkausmateriaalin liikkuessa sivusuunnassa, vaikka pakkaus itse osoittaa ylöspäin. Alla olevassa kuvassa näytetään välivaihein nokilla toimiva kone. Saatavilla on myös jatkuvatoimisia koneita, joissa osiot 4–6 ovat usein pyörivässä muodostelmassa.

Lue lisää
cardboard sleeve cartoner machine image 420x300 sol

Pahvipakkauskone

Pyörivä syöttölaite irrottaa pahvin pahvilokerosta ja hihnakuljetin kuljettaa pahvin Pick & Place -järjestelmän tuotteiden sijoittelukohtaan. Sitten kaksi itsenäisesti toimivaa robottia poimii tuotteet ja asettaa ne pahvin päälle.

Lue lisää
mcs palletiser 420x300px sol

Lavausportaalirobotti

Lavausportaalirobotit ovat lineaarisia, karteesisesti (XYZ) koordinoituja robotteja poimi ja sijoita - sovelluksiin. Akselit liukuvat lineaarisesti suhteessa toisiinsa toisin kuin robottikättä käyttävissä sovelluksissa, joissa akselit pyörivät. Robotit sopivat laajoihin työtiloihin ja tarkkaa sijoittelua vaativiin tehtäviin.

Lue lisää
13 robotic infeed machine image 420x300 sol

Näköohjattu robottitoiminen pakkaussolu tai valikoimapakkaaja.

Kone koostuu robotista, joka on asennettu runkoon kahden samaan suuntaan liikkuvan syöttökuljettimen yläpuolella. Yksi kuljetin syöttää tuotteita ja toinen laatikoita. Robotti poimii satunnaisesti kuljetinhihnalla liikkuvia tuotteita ja asettaa ne liikkuviin laatikoihin. Näköjärjestelmä laskee liikkuvien tuotteiden hetkellisen sijainnin paikallaan pysyvän kameran kuvan perusteella. Samaan aikaan rekisteröintianturia käytetään laatikoiden sijainnin rekisteröimiseen. Molempien kuljettimien tarkan seurannan ansiosta robotti pystyy poimimaan tuotteet yhdeltä liikkuvalta linjalta ja asettamaan ne toiselle.

Lue lisää
shrink sleever machine image 420x300 sol

Nopea lineaarinen kutistekalvoholkin asettaja

Kutistekalvoholkit syötetään rullalta jatkuvan verkon muodossa, kun taas etiketittömät pullot kuljetetaan syöttökuljettimella ja annostellaan sitten pyörivällä syöttöruuvilla. Kun pullot siirtyvät etiketöintikoneeseen tunnistinkennon ohi, verkkomuodossa olevat etiketit avautuvat ja niistä muodostetaan karan päällä putki. Ne syötetään eteenpäin ja leikataan tarkasti huomioiden niihin painetut kuvat. Tämän jälkeen ne asetetaan pullon päälle. Pullot kuljetetaan sitten höyrytunneliin.

Lue lisää

Tutustu siihen, mitä asiakkaamme sanovat

From compound to tube, in any format
 • From compound to tube, in any format

  From compound to tube, in any format

  industrial.omron.eu/packaging/customerreferences/axomatic See how Omron PLCs and touch screens are at the heart of solutions developed by Axomatic producing and packaging all types of creams, gels and emulsios.

  05:33

Tuubien täyttökoneita eri käyttötarkoituksiin

Axomatic valmistaa erilaisten voiteiden, geelien ja emulsioiden valmistamiseen ja pakkaamiseen liittyviä koneita. Lue, miten Axomatic hyödyntää ratkaisuissaan Omronin ohjelmoitavia logiikkaohjaimia ja kosketusnäyttöjä.

Lue lisää
omag 420 x 300 sol

Konenäkö tarkistaa viimeisen käyttöpäivän

Huippuluokan pakkauskone, joka on pienikokoinen, luotettava, täynnä innovatiivisia ominaisuuksia ja jonka kaikkiin osiin on helppo pääsy. Lue Omagin yhdessä Omronin kanssa suunnittelemista uusista stick-pack-pakkauskoneista, jotka on tarkoitettu Dompén Okitask-lääkevalmisteen pakkaamista varten.

Lue lisää
Serialization realized for pharma producers, re-packers and CMO's

Lääketeollisuuden sopimusvalmistaja

Kuinka sopimusvalmistaja onnistui tuottamaan miljoona sarjoitettua pakkausta useille lääketeollisuuden asiakkaille, joilla on vaihtelevat vakiokäytännöt ja menetelmät? Kuinka tämä kaikki onnistui monesta tuotantolaitoksesta, sopimusvalmistajasta, uudelleenpakkaajasta ja muista palveluntarjoajista koostuvassa verkostossa niin, että EU:n määräyksiä noudatettiin ja kaikki yksilölliset koodit saatiin rekisteröityä keskusjärjestelmään?

Lue lisää
Omron helps Line Equipment develop more advanced packaging machines
 • Omron helps Line Equipment develop more advanced packaging machines

  Omron helps Line Equipment develop more advanced packaging machines

  http://omron.me/plc_uk Line Equipment Ltd design and manufacture Vertical Form Fill & Seal packaging machines and with our support, the implementation of our software and hardware solutions into their machines has enabled them to bring more advanced products to market.

  06:26

Apua Line Equipmentille entistä edistyksellisempien koneiden suunnitteluun

Katso haastattelusta, miten Line Equipment on onnistunut kehittämään koneitaan ohjelmisto- ja laitteistoratkaisujemme avulla.

Lue lisää

White papers

nx sysmac 420 300 sol

Integroidut turvallisuusratkaisut

Teollisuusautomaatioprosesseista ja koneista on tulossa entistä dynaamisempia. Tuottavuuden, joustavuuden, ergonomian ja turvallisuuden parantamisesta on tullut välttämätöntä. Tässä raportissa kerrotaan, kuinka Omronin Sysmac-turvallisuusratkaisut auttavat sinua varautumaan kaikkiin tilanteisiin ja vaatimuksiin.

Lue lisää

Applications

Lue lisää

sysmac loop provides big data solutions omron 420 420 sol

Tekniikka auttaa laitevalmistajia parantamaan laitteiden käyttövarmuutta

Laitteiston yleisen tehokkuuden (OEE) parantamisesta on tullut entistä tärkeämpää elintarvike- ja virvoitusjuomateollisuuden asiakkaille viime vuosina. Laitteistojen yleinen tehokkuus sinällään ei ole laitetoimittajien kanssa käytävien keskustelujen keskiössä, vaan painopiste on enemmänkin perusnopeudessa, kiertoajoissa ja yleisessä suorituskyvyssä.

Lue lisää
data integration 420x300 sol

Lisää potentiaaliasi tietojen integroinnin avulla

Onko ”Industry 4.0” jo todellisuutta? Futuristinen, teollinen maailma, jonka kaikki osat viestivät keskenään, kehittyy parasta aikaa. Sen toteutumisessa tietojen integrointi on keskeisessä osassa. Tuotantotietojen keräämisestä ja tallentamisesta on myös monia muita hyötyjä – ne muun muassa mahdollistavat laitteiston kokonaistehokkuuden eli OEE-arvon mittaamisen ja auttavat alkuperäisiä laitevalmistajia täyttämään jatkuvasti tiukkenevat lainsäädännölliset vaatimukset. Dan Rossek perehtyy tietojen integroinnin haasteisiin ja hyötyihin syvemmin artikkelissa ”From shop floor to top floor”.

Lue lisää
serialisation 420x300 sol

Jäljitettävyyttä serialisaation avulla

Entistä paremman, väärennöksiä estävän ja asiakastiedotusta parantavan jäljitettävyyden toteuttaminen luo valmistajille uusia haasteita jatkuvasti. Kuinka serialisaatio voi auttaa tässä? Artikkelissa Jäljitettävyyttä serialisaation avulla Dan Rossek tarkastelee serialisaation merkitystä nykypäivänä ja osoittaa, miksi joustava kerrostettu ratkaisu on parempi valinta serialisaatioon kuin näennäisesti helpompi kaksipisteratkaisu.

Lue lisää
packaging expert 420x300 sol

Uusi lähestymistapa koneohjaukseen tehostaa tuotantoa

Pystytkö tuomaan koneillesi lisäarvoa, kuten tarjoamaan aiempaa tarkempia ja monimutkaisempia toimintoja pidentämättä kehitystyöhön kuluvaa aikaa ja aiheuttamatta ylimääräisiä ohjelmointikustannuksia? Robert Brooks tarkastelee artikkelissaan uuden koneohjaintyypin kehitystä.

Lue lisää
eu machine scketch 420x300 sol

Koneenrakennuksen haasteita

Matalapalkkaisten maiden koneenrakennussektorin lisätessä tuotantoaan alkuperäiset laitevalmistajat tuntevat usein joutuneensa kärsimään halpatuonnista. Artikkelisarjan ensimmäisessä osassa Robert Brooks kertoo, mitkä tekijät auttavat pitämään Ison-Britannian koneenrakentajat kehityksen kärjessä ja tuottamaan suurempaa lisäarvoa.

Lue lisää