Kirjaudu sisään

Please use more than 6 characters. Forgot your password? Click here to reset.

Vaihda salasana

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Rekisteröidy

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Kiitos, että rekisteröidyit Omronin palvelun käyttäjäksi

Sähköpostiosoitteeseesi on lähetetty viesti, jonka avulla voit viimeistellä tilin luomisen. Sähköpostiosoite:

Palaa verkkosivustoon

luo tili

Täytä tietosi alla oleviin kenttiin ja luo tili, jotta pääset käyttämään tämän sivun sisältöä

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Kiitos mielenkiinnostasi

Sinulla on nyt käyttöoikeus seuraaviin tietoihin: Asiakkaittemme suosittelemia

Vahvistussähköpostiviesti on lähetetty osoitteeseen

Jatka sivulle

Ole hyvä ja tai luo tili asiakirjan lataamista varten

Asiakkaittemme suosittelemia

Me Omronilla haluamme kuunnella asiakkaitamme ja heidän tarpeitaan, sillä saamme siitä ideoita. Olemme tehneet yhteistyötä pakkauskoneiden valmistajien kanssa jo yli 20 vuoden ajan. Olemme saaneet monta erittäin hyvää ideaa ainoastaan kuuntelemalla heidän mielipiteitään.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse uskoa pelkästään meidän sanaamme. Haluaisimme, että kuulet asian muilta asiakkailtamme.

From compound to tube, in any format
 • From compound to tube, in any format

  From compound to tube, in any format

  industrial.omron.eu/packaging/customerreferences/axomatic See how Omron PLCs and touch screens are at the heart of solutions developed by Axomatic producing and packaging all types of creams, gels and emulsios.

  05:33

Tuubien täyttökoneita eri käyttötarkoituksiin

Axomatic valmistaa erilaisten voiteiden, geelien ja emulsioiden valmistamiseen ja pakkaamiseen liittyviä koneita. Lue, miten Axomatic hyödyntää ratkaisuissaan Omronin ohjelmoitavia logiikkaohjaimia ja kosketusnäyttöjä.

Lue lisää
omag 420 x 300 sol

Konenäkö tarkistaa viimeisen käyttöpäivän

Huippuluokan pakkauskone, joka on pienikokoinen, luotettava, täynnä innovatiivisia ominaisuuksia ja jonka kaikkiin osiin on helppo pääsy. Lue Omagin yhdessä Omronin kanssa suunnittelemista uusista stick-pack-pakkauskoneista, jotka on tarkoitettu Dompén Okitask-lääkevalmisteen pakkaamista varten.

Lue lisää
Serialization realized for pharma producers, re-packers and CMO's

Lääketeollisuuden sopimusvalmistaja

Kuinka sopimusvalmistaja onnistui tuottamaan miljoona sarjoitettua pakkausta useille lääketeollisuuden asiakkaille, joilla on vaihtelevat vakiokäytännöt ja menetelmät? Kuinka tämä kaikki onnistui monesta tuotantolaitoksesta, sopimusvalmistajasta, uudelleenpakkaajasta ja muista palveluntarjoajista koostuvassa verkostossa niin, että EU:n määräyksiä noudatettiin ja kaikki yksilölliset koodit saatiin rekisteröityä keskusjärjestelmään?

Lue lisää
Omron helps Line Equipment develop more advanced packaging machines
 • Omron helps Line Equipment develop more advanced packaging machines

  Omron helps Line Equipment develop more advanced packaging machines

  http://omron.me/plc_uk Line Equipment Ltd design and manufacture Vertical Form Fill & Seal packaging machines and with our support, the implementation of our software and hardware solutions into their machines has enabled them to bring more advanced products to market.

  06:26

Apua Line Equipmentille entistä edistyksellisempien koneiden suunnitteluun

Katso haastattelusta, miten Line Equipment on onnistunut kehittämään koneitaan ohjelmisto- ja laitteistoratkaisujemme avulla.

Lue lisää
New-Motion, developing a gantry robot palletiser

New-Motion kehittää lavausportaalirobotin

Omron toimi uuden lavaajan kehitystyössä neuvonantajana ja teknisenä tukena. Projektin myötä uudelle ohjelmoitavan logiikkaohjaimen tyypille määritettiin uusia kohdemarkkinoita, kuten elintarvike- ja virvoitusjuomateollisuus.

Lue lisää
ct effytec 420x420 sol

Sysmac – Effytecin jatkuvan prosessin konseptin ytimessä

Effytec on tyytyväinen SYSMAC-ympäristön tehokkuuteen. Se on onnistunut lyhentämään kehitykseen ja käyttöönottoon kuluvaa aikaa. Effytecillä kiinnitettiin huomiota erityisesti siihen, että liikkeen ja logiikan ohjaus yhdellä ohjelmistolla paitsi helpotti ohjelmointia myös auttoi varmistamaan tuotantolinjan synkronoidun liikkeen.

Lue lisää
ct securetechnologies 420x300 v1 sol

Omronin robotit automatisoivat näytepuikkojen valmistuksen

Automaatiovalmistuksen asiantuntija Secure Technologies on kehittänyt Omron SCARA -robottiin perustuvan suorituskykyisen ja kustannustehokkaan ratkaisun. Sillä voidaan välttää veden testaukseen tarkoitettujen näytepuikkojen aikaa vievä manuaalinen käsittely valmistusprosessin aikana.

Lue lisää
storopack 420x300 v2 sol

Joustava ja kompakti tapa valmistaa pakkaustäytettä

Tuotteen ja pakkauksen (esimerkiksi pahvirasian) väliin jäävä tyhjä tila on askarruttanut monia tuotevalmistajia. Perinteisesti tyhjän tilan täyttämiseen on käytetty tiukasti taitettua paperia, joka on paitsi kevyttä, myös helposti saatavilla olevaa, uudelleenkäytettävää ja kierrätettävää.

Lue lisää
Jomet, cutting edge in a very competitive packaging marketplace
 • Jomet, cutting edge in a very competitive packaging marketplace

  Jomet, cutting edge in a very competitive packaging marketplace

  http://industrial.omron.eu/jomet Finnish manufacturer Jomet builds comprehensive systems for the packaging industry, from product handling and quality control to labelling, palletizing and wrapping. Working with major online retailers, Jomet faces continuing demands for innovative solutions, and with Omron's help they are creating machines that are fast and reliable, and which deliver beyond the end-users' expectations.

  03:15

Käyttäjien odotukset ylittäviä koneita

Suomalainen konevalmistaja Jomet tarjoaa kattavan valikoiman pakkausratkaisuja – innovaatioita kaipaavien asiakasvaatimusten mukaisesti.

Lue lisää
eu ct ibonhart webimages 420x300 sol

Leivän viipalointikone, jossa etävianmääritys ja -ohjelmistopäivitykset

Kun yksi Britannian johtavista automaattisten leivän viipalointi- ja pakkauskoneiden valmistajista sai tilauksen kazakstanilaiselta leipomolta, oli selvää, että laitteeseen oli sisällytettävä etähallintatoimintoja. Ohjelmistopäivitykset ja vianmääritys oli voitava tehdä Englannin Norwichista käsin ilman, että teknikko lähetettiin asiakkaan 6 000 kilometrin päässä sijaitsevaan toimipisteeseen.

Lue lisää
eu ct auxpama webimages 420x300 sol

Uusi leivänleikkuukone nopeuttaa prosessia 55 prosentilla

Espanjalainen leipomoautomaation asiantuntija Auxpama julkaisi hiljattain uuden automaattisen leikkuutelineen, joka tekee leipien yläosaan viillot juuri ennen uuniin panemista. Kone on niin tehokas, että prosessin vaatima aika pienenee yli kuudesta minuutista vain 2,45 minuuttiin. Kaiken ytimessä on Omronin Sysmac-ohjausalusta.

Lue lisää
eu ct martini webimages 420x300 sol

Yksi ohjain pitkän pastan paketointiin ja annosteluun

Pastan pakkauksessa pitkä pasta tarjoaa erityisiä haasteita. Tämä johtuu pääasiassa erityyppisten pastojen annostelumalleista. Kun Martini Packaging päätti kehittää uuden, nopeamman koneen, jonka annostelutarkkuuskin oli parempi, se kääntyi Omronin puoleen.

Lue lisää
eu ct ecocaps webimages 420x300 sol

Uusi juomanpakkauskone automatisoi kaikki asemat käyttäen vain yhtä nopeaa väylää

Kun italialainen pakkauskoneisiin erikoistunut Ecocap’s päätti kehittää uuden koneen energiajuomamarkkinoita varten, heillä oli mahdollisuus ottaa käyttöön uusi automaatiomalli, joka perustui Omronin Sysmac-alustaan. Ajatuksena oli kehittää järjestelmä jopa 20 000 tölkin täyttämiseen tunnissa siten, että kaikki asemat automatisoidaan käyttäen yhtä nopeaa väylää, EtherCATia.

Lue lisää
Omron partner with Converging Solutions to make their Pack Stacker competitive and reliable
 • Omron partner with Converging Solutions to make their Pack Stacker competitive and reliable

  Omron partner with Converging Solutions to make their Pack Stacker competitive and reliable

  http://omron.me/100pXxk Converging solutions is a supplier of converging and end of line stacking solutions throughout the packaging industry. Learn how Converging Solutions and Omron partner to face the challenges in Converging Solutions' changing market. 0:24 Introduction Converging Solutions 0:39 Market changes for Converging Solutions 1:18 Why Omron 1:54 Technical challenges 2:26 Partnership between Omron and Converging Solutions 2:52 The Pack Stacker 4:14 Costs: more for less 5:06 Design, training, construction and installation

  06:02

Monipuoliset ja nopeat toiminnot: globaali menestystarina

Converging Solutionsin Pack Stacker -pinontakonetta käytetään yleisesti Isossa-Britanniassa elintarvikealan esimuotoiltujen pakkausten automaattiseen pinoamiseen. Yhtiö halusi laajentaa toimintaansa myös muille aloille ja muihin maihin, joten koneeseen tarvittiin uusia entistä nopeampia toimintoja.

Lue lisää
mespic machine420x300 logo

Mespicin all-in-one-ratkaisu...

Italialainen Mespic on erikoistunut integroitujen tuotantolinjojen loppupään pakkauskoneiden suunnitteluun ja rakentamiseen. Yritys teki äskettäin yhteistyötä Omronin kanssa toissijaisen ja lopullisen pakkauksen all-in-one-ratkaisun kehittämisessä teepakkauksille.

Lue lisää