Asiakkaittemme suosittelemia

Me Omronilla haluamme kuunnella asiakkaitamme ja heidän tarpeitaan, sillä saamme siitä ideoita. Olemme tehneet yhteistyötä pakkauskoneiden valmistajien kanssa jo yli 20 vuoden ajan. Olemme saaneet monta erittäin hyvää ideaa ainoastaan kuuntelemalla heidän mielipiteitään.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse uskoa pelkästään meidän sanaamme. Haluaisimme, että kuulet asian muilta asiakkailtamme.

From compound to tube, in any format

Tuubien täyttökoneita eri käyttötarkoituksiin

Axomatic valmistaa erilaisten voiteiden, geelien ja emulsioiden valmistamiseen ja pakkaamiseen liittyviä koneita. Lue, miten Axomatic hyödyntää ratkaisuissaan Omronin ohjelmoitavia logiikkaohjaimia ja kosketusnäyttöjä.

Lue lisää
Omag 420 x 300.jpg

Konenäkö tarkistaa viimeisen käyttöpäivän

Huippuluokan pakkauskone, joka on pienikokoinen, luotettava, täynnä innovatiivisia ominaisuuksia ja jonka kaikkiin osiin on helppo pääsy. Lue Omagin yhdessä Omronin kanssa suunnittelemista uusista stick-pack-pakkauskoneista, jotka on tarkoitettu Dompén Okitask-lääkevalmisteen pakkaamista varten.

Lue lisää
Serialization realized for pharma producers, re-packers and CMO's

Lääketeollisuuden sopimusvalmistaja

Kuinka sopimusvalmistaja onnistui tuottamaan miljoona sarjoitettua pakkausta useille lääketeollisuuden asiakkaille, joilla on vaihtelevat vakiokäytännöt ja menetelmät? Kuinka tämä kaikki onnistui monesta tuotantolaitoksesta, sopimusvalmistajasta, uudelleenpakkaajasta ja muista palveluntarjoajista koostuvassa verkostossa niin, että EU:n määräyksiä noudatettiin ja kaikki yksilölliset koodit saatiin rekisteröityä keskusjärjestelmään?

Lue lisää
Omron helps Line Equipment develop more advanced packaging machines

Apua Line Equipmentille entistä edistyksellisempien koneiden suunnitteluun

Katso haastattelusta, miten Line Equipment on onnistunut kehittämään koneitaan ohjelmisto- ja laitteistoratkaisujemme avulla.

Lue lisää
New-Motion, developing a gantry robot palletiser

New-Motion kehittää lavausportaalirobotin

Omron toimi uuden lavaajan kehitystyössä neuvonantajana ja teknisenä tukena. Projektin myötä uudelle ohjelmoitavan logiikkaohjaimen tyypille määritettiin uusia kohdemarkkinoita, kuten elintarvike- ja virvoitusjuomateollisuus.

Lue lisää
Effytec packaging reference

Sysmac – Effytecin jatkuvan prosessin konseptin ytimessä

Effytec on tyytyväinen SYSMAC-ympäristön tehokkuuteen. Se on onnistunut lyhentämään kehitykseen ja käyttöönottoon kuluvaa aikaa. Effytecillä kiinnitettiin huomiota erityisesti siihen, että liikkeen ja logiikan ohjaus yhdellä ohjelmistolla paitsi helpotti ohjelmointia myös auttoi varmistamaan tuotantolinjan synkronoidun liikkeen.

Lue lisää
CT_SecureTechnologies_420x300_v1.jpg

Omronin robotit automatisoivat näytepuikkojen valmistuksen

Automaatiovalmistuksen asiantuntija Secure Technologies on kehittänyt Omron SCARA -robottiin perustuvan suorituskykyisen ja kustannustehokkaan ratkaisun. Sillä voidaan välttää veden testaukseen tarkoitettujen näytepuikkojen aikaa vievä manuaalinen käsittely valmistusprosessin aikana.

Lue lisää
Storopack_420x300_v2.jpg

Joustava ja kompakti tapa valmistaa pakkaustäytettä

Tuotteen ja pakkauksen (esimerkiksi pahvirasian) väliin jäävä tyhjä tila on askarruttanut monia tuotevalmistajia. Perinteisesti tyhjän tilan täyttämiseen on käytetty tiukasti taitettua paperia, joka on paitsi kevyttä, myös helposti saatavilla olevaa, uudelleenkäytettävää ja kierrätettävää.

Lue lisää
Jomet, cutting edge in a very competitive packaging marketplace

Käyttäjien odotukset ylittäviä koneita

Suomalainen konevalmistaja Jomet tarjoaa kattavan valikoiman pakkausratkaisuja – innovaatioita kaipaavien asiakasvaatimusten mukaisesti.

Lue lisää
EU_CT_Ibonhart_Webimages_420x300.jpg

Leivän viipalointikone, jossa etävianmääritys ja -ohjelmistopäivitykset

Kun yksi Britannian johtavista automaattisten leivän viipalointi- ja pakkauskoneiden valmistajista sai tilauksen kazakstanilaiselta leipomolta, oli selvää, että laitteeseen oli sisällytettävä etähallintatoimintoja. Ohjelmistopäivitykset ja vianmääritys oli voitava tehdä Englannin Norwichista käsin ilman, että teknikko lähetettiin asiakkaan 6 000 kilometrin päässä sijaitsevaan toimipisteeseen.

Lue lisää
EU_CT_Auxpama_Webimages_420x300.jpg

Uusi leivänleikkuukone nopeuttaa prosessia 55 prosentilla

Espanjalainen leipomoautomaation asiantuntija Auxpama julkaisi hiljattain uuden automaattisen leikkuutelineen, joka tekee leipien yläosaan viillot juuri ennen uuniin panemista. Kone on niin tehokas, että prosessin vaatima aika pienenee yli kuudesta minuutista vain 2,45 minuuttiin. Kaiken ytimessä on Omronin Sysmac-ohjausalusta.

Lue lisää
EU_CT_Martini_Webimages_420x300.jpg

Yksi ohjain pitkän pastan paketointiin ja annosteluun

Pastan pakkauksessa pitkä pasta tarjoaa erityisiä haasteita. Tämä johtuu pääasiassa erityyppisten pastojen annostelumalleista. Kun Martini Packaging päätti kehittää uuden, nopeamman koneen, jonka annostelutarkkuuskin oli parempi, se kääntyi Omronin puoleen.

Lue lisää
EU_CT_Ecocaps_Webimages_420x300.jpg

Uusi juomanpakkauskone automatisoi kaikki asemat käyttäen vain yhtä nopeaa väylää

Kun italialainen pakkauskoneisiin erikoistunut Ecocap’s päätti kehittää uuden koneen energiajuomamarkkinoita varten, heillä oli mahdollisuus ottaa käyttöön uusi automaatiomalli, joka perustui Omronin Sysmac-alustaan. Ajatuksena oli kehittää järjestelmä jopa 20 000 tölkin täyttämiseen tunnissa siten, että kaikki asemat automatisoidaan käyttäen yhtä nopeaa väylää, EtherCATia.

Lue lisää
Omron partner with Converging Solutions to make their Pack Stacker competitive and reliable

Monipuoliset ja nopeat toiminnot: globaali menestystarina

Converging Solutionsin Pack Stacker -pinontakonetta käytetään yleisesti Isossa-Britanniassa elintarvikealan esimuotoiltujen pakkausten automaattiseen pinoamiseen. Yhtiö halusi laajentaa toimintaansa myös muille aloille ja muihin maihin, joten koneeseen tarvittiin uusia entistä nopeampia toimintoja.

Lue lisää
mespic_machine_logo420x300.jpg

Mespicin all-in-one-ratkaisu...

Italialainen Mespic on erikoistunut integroitujen tuotantolinjojen loppupään pakkauskoneiden suunnitteluun ja rakentamiseen. Yritys teki äskettäin yhteistyötä Omronin kanssa toissijaisen ja lopullisen pakkauksen all-in-one-ratkaisun kehittämisessä teepakkauksille.

Lue lisää