Kirjaudu sisään

Please use more than 6 characters. Forgot your password? Click here to reset.

Vaihda salasana

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Rekisteröidy

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Kiitos, että rekisteröidyit Omronin palvelun käyttäjäksi

Sähköpostiosoitteeseesi on lähetetty viesti, jonka avulla voit viimeistellä tilin luomisen. Sähköpostiosoite:

Palaa verkkosivustoon

luo tili

Täytä tietosi alla oleviin kenttiin ja luo tili, jotta pääset käyttämään tämän sivun sisältöä

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Kiitos mielenkiinnostasi

Sinulla on nyt käyttöoikeus seuraaviin tietoihin: Elektroniset nokat estävät tuotannon hidastumista vaikka tuotetta vaihdettaisiin

Vahvistussähköpostiviesti on lähetetty osoitteeseen

Jatka sivulle

Ole hyvä ja tai luo tili asiakirjan lataamista varten

Elektroniset nokat estävät tuotannon hidastumista vaikka tuotetta vaihdettaisiin

További információkért látogassa meg globális webhelyünket, Italialainen pakkauskoneisiin erikoistunut valmistaja Clever kehitti hiljattain lämpökutistekalvon asetuslaitteen, jossa käytetään elektronisilla nokilla ohjattua kalvoleikkuria.

Verrattuna perinteisiin ratkaisuihin, joissa käytetään mekaanisia nokkia, tämä elektroninen arkkitehtuuri antaa käyttäjille mahdollisuuden vaihtaa tuotetta ja muotoa tuotantonopeuden hidastumatta vain säätämällä syöttöruuvin nousua ja kalvon pituutta.

Yksi ensimmäisistä toimitetuista järjestelmistä suunniteltiin toimimaan jatkuvalla työkierrolla (ilman pysäytystä kalvon vaihtamisen yhteydessä) 14 000 pullon tuntinopeudella jokaisessa kalvonasetuspäässä. Järjestelmässä käytetään Omronin NJ-sarjan koneohjainta, joka on äärimmäisen joustava. Ohjaimen ansiosta käyttäjät voivat mukauttaa sekä pullon etiketin asetusvaihetta että leikkausvaihetta.

Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on PLC:n sisällä tapahtuva PID-oppiminen, jota käytetään kaikkien parametrien automaattiseen säätämiseen, kertoo Andrea Parlato, Cleverillä työskentelevä teknikko.

"Yleensä PID:in säätäminen kestää monta päivää. Tämä ratkaisu sen sijaan tekee sen automaattisesti. Lisäksi PID:iä voidaan säätää suoraan asiakkaan omassa työympäristössä."

Tähän artikkeliin liittyvää

shrink sleever machine image 420x300 sol

Nopea lineaarinen kutistekalvoholkin asettaja

Kutistekalvoholkit syötetään rullalta jatkuvan verkon muodossa, kun taas etiketittömät pullot kuljetetaan syöttökuljettimella ja annostellaan sitten pyörivällä syöttöruuvilla. Kun pullot siirtyvät etiketöintikoneeseen tunnistinkennon ohi, verkkomuodossa olevat etiketit avautuvat ja niistä muodostetaan karan päällä putki. Ne syötetään eteenpäin ja leikataan tarkasti huomioiden niihin painetut kuvat. Tämän jälkeen ne asetetaan pullon päälle. Pullot kuljetetaan sitten höyrytunneliin.

Lue lisää

Lisää asiakkaiden suosituksia

eu collage costumerreference 420x170 v1 sol

Asiakkaittemme suosittelemia

Me Omronilla haluamme kuunnella asiakkaitamme ja heidän tarpeitaan, sillä saamme siitä ideoita. Olemme tehneet yhteistyötä pakkauskoneiden valmistajien kanssa jo yli 20 vuoden ajan. Olemme saaneet monta erittäin hyvää ideaa ainoastaan kuuntelemalla heidän mielipiteitään.

Lue lisää