Kirjaudu sisään

Please use more than 6 characters. Forgot your password? Click here to reset.

Change password

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Rekisteröidy

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Kiitos, että rekisteröidyit Omronin palvelun käyttäjäksi

Sähköpostiosoitteeseesi on lähetetty viesti, jonka avulla voit viimeistellä tilin luomisen. Sähköpostiosoite:

Palaa verkkosivustoon

luo tili

Täytä tietosi alla oleviin kenttiin ja luo tili, jotta pääset käyttämään tämän sivun sisältöä

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Kiitos mielenkiinnostasi

Sinulla on nyt käyttöoikeus seuraaviin tietoihin: Alansa asiantuntija yhteistyökumppanina

Vahvistussähköpostiviesti on lähetetty osoitteeseen

Jatka sivulle

Ole hyvä ja tai luo tili asiakirjan lataamista varten

Alansa asiantuntija yhteistyökumppanina

Omron on ollut yli 30 vuoden ajan monien eurooppalaisten pakkauskonevalmistajien suosima automaatiosovellustoimittaja.

Se tunnetaan laadukkaista ja luotettavista tuotteistaan, mutta Omron on tunnettu myös edistyksellisten pakkausjärjestelmien luojana. Omron on äskettäin tuonut markkinoille laajan valikoiman edistyksellisiä pakkausautomaatiotuotteita ja Sysmacin, joka on täysin uusi ohjausalusta. Sen ansiosta pakkauskoneiden suunnittelijat voivat käyttää yhtä ohjelmointikieltä ja yhtä liitäntätyyppiä.

Sen lisäksi Omron avasi Euroopan ensimmäisen “Pakkausautomaation testikeskuksen” Barcelonaan. Se on korkean teknologian laitos, jossa Omronin asiakkaat voivat testata ja validoida automaatioideoitaan ennen resurssien sitomista. Näiden toimien ansiosta Omronista on nopeasti tulossa yhä useamman eurooppalaisen pakkauskonevalmistajan suosima toimittaja.

Miten voimme auttaa sinua?

1. Automaatiokokemus

Automaatioalan asiantuntijana Omron voi tukea asiakastaan kaikissa uuden pakkauskoneen kehitysvaiheissa tai olemassa olevan koneen päivittämisessä.

Suunnittelijamme tarjoavat joustavia järjestelmiä: lisää intuitiivista ohjausta, lisää reaaliaikaista jatkuvaliikkeistä toimintaa, helpompaa robotiikan integrointia ja hallitumpia vaihtoja, jotka sujuvat näyttöä napsauttamalla.

Maailmanlaajuinen toiminta

Yli 200 Omronin suunnittelijaa työskentelee lähes 200 toimipisteessä 34 maassa ympäri maailmaa.

Maailmanlaajuisena valmistajana Omron voi tarjota palvelujaan kaikkialla.

Asensitpa koneesi minne tahansa, voimme järjestää paikan päälle myyntisuunnittelijan helpottamaan koulutusta, varaosien toimitusta tai jopa koneen käyttöönottoa. Kaikki hoidetaan paikallisella kielellä asiakirjat mukaan luettuna. Voit olla rauhallisin mielin.

Osaaminen

Suunnittelu

Kerro ideoistasi myyjillemme. Heillä on kokemusta ja osaamista sekä valta tehdä päätöksiä. Tuhannet OEM-valmistajat luottavat työntekijöihimme. Tutustu, miten voimme auttaa sinua. Soita meille.

Testattu konsepti

Projektin edetessä yritys voi käyttää Automation Center -keskuksiamme esimerkiksi liikkeenohjauksen, robotiikan, verkkojen, turvallisuuden ja laadunvalvonnan teknologiatrendien testaukseen ja seurantaan. Tsunagi-laboratoriota voi käyttää koko järjestelmän kytkentään,

testaukseen ja validointiin koneverkkomme (EtherCAT) ja tehdasverkkomme (EtherNet/IP) avulla.

Heti kun tulemme mukaan projektiin, nimitämme sovellusinsinöörin vastaamaan projektin kaikista teknisistä asioista.

Luotettavuus

Kehitys

Prototyyppivaiheessa asiakkaat tarvitsevat joustavaa teknistä tukea, tuotetoimitusta ja tuotteiden vaihtoa.

Siksi Omron nimeää projektiin asiakaspalvelumme edustajan, joka auttaa logistiikkakysymyksissä. Näin asiakas voi keskittyä pääasiaan.

Varmuus

Sarjatuotanto

Koneen koko elinkaaren ajan Omron tarjoaa luotettavan tavarantoimituksen, säännöllisiä ohjelmistopäivityksiä, nopean huoltopalvelun ja tehokkaan maailmanlaajuisen tuotetuen loppukäyttäjillesi.

Normaaliin tukipakettiimme sisältyy

  • 5 päivän ovelta ovelle -korjaus
  • 3 päivän toimitus

Pakkausjärjestöt

Omronilla on hyvät suhteet pakkausjärjestöihin ja yliopistoihin, joten se pysyy aina ajan tasalla koneenrakentajien tarpeista ja voi tarjota asiakkailleen alan uusimmat ratkaisut.

2. Laadukkaat tuotteet

Parhaiden mahdollisten ratkaisujen toteuttaminen vaatii laajan tuotevalikoiman. Korkealaatuiset tuotteet, joiden virhetaso on erittäin alhainen, ovat kuitenkin välttämättömiä asiakkaan kannattavuudelle.

Onneksi Omron tarjoaa molempia ja määrittää alan vaativuustason luotettavuudelle ja kestävyydelle jopa kaikkein vaativimmissa olosuhteissa.