Pakkauskoneiden automaatioratkaisut | Omron, Suomi

Login

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Register

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Thank you for your interest

You now have access to Pakkauskoneiden automaatioratkaisut

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

Pakkauskoneiden automaatioratkaisut

Olemme toimittaneet pakkauskoneiden valmistajille automaatioratkaisuja jo yli 20 vuoden ajan. Tuona aikana olemme onnistuneet laajentamaan tuotevalikoimaamme melkoisesti.

Koska työskentelemme asiakkaidemme kanssa tiiviissä yhteistyössä, kehittyneet automaatioratkaisumme tekevät pakkausprosessista entistä nopeamman, joustavamman ja ennen kaikkea luotettavamman. Lisäksi ne ovat myös hämmästyttävän helppoja oppia ja ottaa käyttöön. Tutustu alla oleviin esimerkkeihin.

hffs-mcs-08 420x300 sol

Horisontaalinen pakkauksen muotoilu, täyttö ja sulku

HFFS-pakkauskone rullaa auki joustavan verkon tai kalvon, muotoilee ja sulkee pakkaukset kahdelta puolelta ja vaihtoehtoisesti myös pohjasta. Kun tuote on asetettu pakkaukseen yläpuolelta, pakkaus suljetaan tiivistämällä. Ennen lopullisen tiivisteen lisäämistä voidaan myös lisätä kouru. Tämä tapahtuu joustavan pakkausmateriaalin liikkuessa sivusuunnassa, vaikka pakkaus itse osoittaa ylöspäin. Alla olevassa kuvassa näytetään välivaihein nokilla toimiva kone. Saatavilla on myös jatkuvatoimisia koneita, joissa osiot 4–6 ovat usein pyörivässä muodostelmassa.

Read more
cardboard sleeve cartoner machine image 420x300 sol

Pahvipakkauskone

Pyörivä syöttölaite irrottaa pahvin pahvilokerosta ja hihnakuljetin kuljettaa pahvin Pick & Place -järjestelmän tuotteiden sijoittelukohtaan. Sitten kaksi itsenäisesti toimivaa robottia poimii tuotteet ja asettaa ne pahvin päälle.

Read more
mcs palletiser 420x300px sol

Lavausportaalirobotti

Lavausportaalirobotit ovat lineaarisia, karteesisesti (XYZ) koordinoituja robotteja poimi ja sijoita - sovelluksiin. Akselit liukuvat lineaarisesti suhteessa toisiinsa toisin kuin robottikättä käyttävissä sovelluksissa, joissa akselit pyörivät. Robotit sopivat laajoihin työtiloihin ja tarkkaa sijoittelua vaativiin tehtäviin.

Read more
13 robotic infeed machine image 420x300 sol

Näköohjattu robottitoiminen pakkaussolu tai valikoimapakkaaja.

Kone koostuu robotista, joka on asennettu runkoon kahden samaan suuntaan liikkuvan syöttökuljettimen yläpuolella. Yksi kuljetin syöttää tuotteita ja toinen laatikoita. Robotti poimii satunnaisesti kuljetinhihnalla liikkuvia tuotteita ja asettaa ne liikkuviin laatikoihin. Näköjärjestelmä laskee liikkuvien tuotteiden hetkellisen sijainnin paikallaan pysyvän kameran kuvan perusteella. Samaan aikaan rekisteröintianturia käytetään laatikoiden sijainnin rekisteröimiseen. Molempien kuljettimien tarkan seurannan ansiosta robotti pystyy poimimaan tuotteet yhdeltä liikkuvalta linjalta ja asettamaan ne toiselle.

Read more
shrink sleever machine image 420x300 sol

Nopea lineaarinen kutistekalvoholkin asettaja

Kutistekalvoholkit syötetään rullalta jatkuvan verkon muodossa, kun taas etiketittömät pullot kuljetetaan syöttökuljettimella ja annostellaan sitten pyörivällä syöttöruuvilla. Kun pullot siirtyvät etiketöintikoneeseen tunnistinkennon ohi, verkkomuodossa olevat etiketit avautuvat ja niistä muodostetaan karan päällä putki. Ne syötetään eteenpäin ja leikataan tarkasti huomioiden niihin painetut kuvat. Tämän jälkeen ne asetetaan pullon päälle. Pullot kuljetetaan sitten höyrytunneliin.

Read more
01 pmi tray sealer machine 420x300 sol

Kulhopakkauskone ja indeksoivan siirtotangon käyttölaitejärjestelmä

Tyhjät kulhot ladataan syöttölinjalle kulhojen erotinlaitteen avulla. Syöttölinjalta kulhot siirtyvät sulkuasemaan. Sulkutoiminnon kiinnityshitsausvaiheessa kulhojen reunoille hitsataan kestomuovikalvo. Tämä toiminto suoritetaan tyhjiössä tai suojakaasulla täytetyssä ympäristössä. Ennen jokaista sulkutoimintoa vedetään auki uusi kalvo, joka sijoitetaan kulhojen päälle, hitsataan kiinni kulhojen reunaan ja kierretään sitten takaisin ylijäämärullaan.

Read more
thermo form fill seal numbered400x300 sol

Lämpömuovaus, täyttäminen ja sulkeminen

Lämpömuovaus-, täyttö- ja sulkukone lämmittää lämpömuovattavan materiaaliverkon ja muotoilee sen paineen/alipaineen avulla. Kun muoto on täytetty, se suljetaan yläkalvolla, ja lopuksi kulhot leikataan yksittäisiksi pakkauksiksi. Koneet voivat tuottaa pakkauksia yhdellä tai useammalla linjalla, ja koneet voidaan varustaa myös kaasunkäsittelylaitteilla, jotka sijoitetaan ennen pakkausten sulkuvaihetta.

Read more
tray sealing inline transport machine sol

Kulhopakkauskone, jossa kulhoa kuljettaa tartuntavarsi

Kulhopakkauskone lisää kulhon päälle kalvon. Koneeseen integroitu osa purkaa tyhjät kulhot. Kun kulhot on täytetty tuotteella, ne suljetaan kalvolla. Lopuksi suljettu kulho siirretään seuraavaan vaiheeseen, joka on usein toissijainen pakkaaminen.

Read more