Pahvipakkauskone | Omron, Suomi

Login

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Register

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Thank you for your interest

You now have access to Pahvipakkauskone

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

Pahvipakkauskone

Pyörivä syöttölaite irrottaa pahvin pahvilokerosta ja hihnakuljetin kuljettaa pahvin Pick & Place -järjestelmän tuotteiden sijoittelukohtaan. Sitten kaksi itsenäisesti toimivaa robottia poimii tuotteet ja asettaa ne pahvin päälle.

Machine main function groups

Tämän jälkeen pahvi tuotteineen kuljetetaan puristushihnojen avulla taitteluasemalle, jossa kaksi sivuhihnaa varmistaa, että pakkaus on oikeassa kohdassa liiman kiinnittämistä, kansiläppien sulkemista ja sulkukielekkeiden taittamista varten. Lopputuloksena on pahviin tiukasti pakattu tuotekokonaisuus, jota kiinnityskielekkeet estävät liukumasta ulos pakkauksesta.

  1. Pyörivä syöttölaite
  2. Robotein varustettu syöttömoduuli: Konenäköä hyväkseen käyttävä robottijärjestelmä siirtää tuoteryhmän varovasti tasaisen pahvin päälle.
  3. Tuotteet erillään pitävät hihnat: Kaksi työntökappaletta tarttuu pahvin takareunaan ja työntää pahvin taitteluasemalle.
  4. Puristushihnat: Kaksi linjan yläpuolella olevaa puristushihnaa pitää tuoteryhmän tiukasti paikallaan, jotta laitteisto pystyy taittelemaan sivut.
  5. Sivuhihnat: Kahden sivuhihnan työntökappaleet työntävät pahvia eteenpäin pakkauksen sivun takaosasta liimauksen ja kansiläppien sulkemisen aikana.
  6. Kansiläppien sulkuyksikkö: Kansiläpät suljetaan kahden vuorotellen toimivan läpäntaittolaitteen avulla. Kumpikin laite on kiinnitetty hihnakäyttöiseen lineaariseen akseliin.
  7. Liiman annostelulaite: Kun sivuhihnat siirtävät yksittäistä pahvia eteenpäin, rajakytkimet säätelevät liimapistoolien toimintaa tarkasti, jotta liimaa annostellaan prosessissa oikeina hetkinä.
  8. Linjan yläpuolella sijaitseva pakkauksen viimeistelyjärjestelmä: Tässä kohdassa pakkaukset jäävät työntö- ja pitokappaleiden väliin. Kolmihihnainen järjestelmä kohdistaa läpät ja tekee pakkauksesta täydellisen nelikulmion.
  9. Rei'itysasema: Pyörivä laite rei'ittää pakkauksen kyljen, jotta sulkukielekkeet voidaan taittaa sisään.

Automaatiovaatimuksesi – täydellinen ratkaisumme

Me automatisoimme koneet! Toimitamme kaikki robotein varustetuissa pahvipakkauskoneissa tarvittavat automaatiotuotteet: konenäköjärjestelmät, robotiikan sekä logiikka- ja liikeohjaimet tai yhdistelmäohjaimet.

Toimitamme myös kaikki moottorit, käyttölaitteet, delta- ja SCARA-robotit, asentoanturit, turvalaitteet ja muut paneelikomponentit. Kaikki osat ovat helposti integroitavia, ja tunnettu Omronin tuotemerkki takaa niiden laadun ja luotettavuuden.

Saumaton robotiikan integrointi

Robottikinematiikan integrointi pääkoneohjaimeen on tärkeä erottautumistekijä alkuperäisille laitevalmistajille, jotka haluavat optimoida koneensa suorituskyvyn ja kustannukset. Yhteen ohjaimeen sisäänrakennetun kinemaattisen algoritmin, liikeohjauksen ja logiikan ansiosta robotisoitu pakkauskone voidaan suunnitella saumattomaksi järjestelmäksi, jota ohjataan kokonaisuutena eikä erillisten moduulien joukkona. Konetta voidaan siis ohjata pelkästään Sysmac NJ -ohjaimen ohjelmistolla. Sen seurauksena robotit toimivat erittäin synkronoidusti muun pakkauskoneen kanssa, mikä parantaa koneen koordinaatiota merkittävästi.

Sähköinen voimansiirron ohjaus

Kun Sysmac NJ -ohjain ja G5-servokäytöt viestivät keskenään EtherCAT-verkossa, servomoottoreiden nopeus, asento ja ajoitus synkronoidaan sähköisesti, jolloin voimansiirto toimii ihanteellisesti. Enää koneen eri toimintojen synkronointiin ei tarvita monimutkaisia mekaanisia kytkentöjä. Kaikki reaaliakselit toimivat yhden virtuaalisen pääakselin alaisuudessa. Synkronointisuhdetta on helppo muuttaa ja akseleita kytkeä tai irrottaa lennossa. Sähköinen voimansiirron ohjaus yksinkertaistaa koneiden sekvenssien määrittämistä huomattavasti.

Pakkausmuodon vaihto yhdellä painalluksella

Automatisoidut pakkausmuotojen vaihdot tuovat merkittäviä parannuksia tuotantolinjojen tehokkuuteen ja vähentävät käyttäjälähtöisten virheiden määrää. Sysmac NJ -ohjaimeen voi tallentaa nopean pakkausmuodon vaihdon mahdollistavia ohjeita, jotka voi myöhemmin ladata uudelleen käyttöön käyttöliittymän kautta. Kaikki voimansiirron välityssuhteet, epäkeskoasetukset ja liikeprofiilit voidaan vaihtaa sähköisesti yhdellä painalluksella, mikä yksinkertaistaa tuotteen tai pakkausmuodon vaihtamisen pelkiksi ohjelmistokomennoiksi.

Lisää automaatioratkaisuja