Kirjaudu sisään

Please use more than 6 characters. Forgot your password? Click here to reset.

Vaihda salasana

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Rekisteröidy

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Kiitos, että rekisteröidyit Omronin palvelun käyttäjäksi

Sähköpostiosoitteeseesi on lähetetty viesti, jonka avulla voit viimeistellä tilin luomisen. Sähköpostiosoite:

Palaa verkkosivustoon

luo tili

Täytä tietosi alla oleviin kenttiin ja luo tili, jotta pääset käyttämään tämän sivun sisältöä

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Kiitos mielenkiinnostasi

Sinulla on nyt käyttöoikeus seuraaviin tietoihin: Nopea lineaarinen kutistekalvoholkin asettaja

Vahvistussähköpostiviesti on lähetetty osoitteeseen

Jatka sivulle

Ole hyvä ja tai luo tili asiakirjan lataamista varten

Nopea lineaarinen kutistekalvoholkin asettaja

Laitteen kuvaus

Kutistekalvoholkit syötetään rullalta jatkuvan verkon muodossa, kun taas etiketittömät pullot kuljetetaan syöttökuljettimella ja annostellaan sitten pyörivällä syöttöruuvilla. Kun pullot siirtyvät etiketöintikoneeseen tunnistinkennon ohi, verkkomuodossa olevat etiketit avautuvat ja niistä muodostetaan karan päällä putki. Ne syötetään eteenpäin ja leikataan tarkasti huomioiden niihin painetut kuvat. Tämän jälkeen ne asetetaan pullon päälle. Pullot kuljetetaan sitten höyrytunneliin.

Etiketin asettaja ja kutistusuuni

Nopea etiketin asettaja ohjaa jaksottaisesti kalvon etenemistä ja rekisteröi tarkasti etikettiin painetun grafiikan kahden peräkkäisen leikkuun välissä. Höyrytunneli saa aikaan kalvon kutistamiseen tarvittavan lämmön, mikä takaa täydellisen kiinnittymisen pullon ympärille.

Koneen päätoimintoryhmät

  1.        Rekisteröintimerkkien tunnistus

  2. Kelluva kara
  3. Kalvonsiirtopyörät: Kaksi tarttumapyörää karalla. Kalvo siirtyy eteenpäin, kun se jää rullien ja karan väliin.
  4. Leikkurikokonaisuus: Leikkuri koostuu kahdesta päällekkäisestä renkaasta, joita pyöritetään. Nopeuseron ansiosta terät kääntyvät vuorotellen lepoaseman ja leikkuuaseman välillä.
  5. Syöttöpyörät: Syöttömekanismi asettaa leikatun osan astian päälle.
  6. Syötön laukaisukenno: Kennon ohi kulkeva kappale käynnistää syötön.
  7. Keskimmäisen moottorin ja pulssianturin akseli
  8. Alaspyyhkijärullat
  9. Lämpökutistusuuni

Automaatiovaatimuksesi – täydellinen ratkaisumme

Toimitamme kaikki kutistekalvoholkin asetuslaitteisiin tarvittavat automaatiotuotteet, mukaan luettuna logiikka- ja liikeohjaimet tai yhdistelmäohjaimet.

Meiltä saat myös kaikki moottorit, käyttölaitteet, asentoanturit, turvalaitteet, lämpötila-anturit sekä muut paneelikomponentit. Kaikki osat ovat helposti integroitavissa, ja tunnettu Omronin tuotemerkki takaa niiden laadun sekä luotettavuuden.

Nopea rekisteröinnin ohjaus etiketin paikoittamiseen ja asettamiseen millä tahansa käyttönopeudella

Etikettiin painettua rekisteröintimerkkiä käytetään syötön tarkastamiseen ja luistamisen tai paikoitusvirheiden kompensoimiseen. Rekisteröinnin ohjaus toimii siten, että kaikki nykyisen liikkeen virheet mitataan ja seuraavaan liikkeeseen lisätään korjaus. NJ-ohjain kaappaa tiedon etiketin rekisteröintitapahtumasta ja synkronoi etiketin syötön pääpulssianturiakselilla asettaakseen etiketin tuotteen päälle oikealla hetkellä.

Pre-programmed cam profiles for fast changeover

Manually creating cam profiles can involve intense calculations and a deep understanding of motion control. The Sysmac Studio’s cam profile editor offers an easy to use tool in designing electronic cam profile. Those profiles can be pre-programmed and stored in the memory of the controller. When a different cam profile is needed during machine operation, a switch instruction can be executed in the user-program via the HMI. This reduces product changeovers to mere software commands.

Esiohjelmoidut CAM-profiilit nopeaa vaihtoa varten

EtherCATilla varustettu NJ-ohjain synkronoi kaikki koneen liikkeet pääpulssianturin aseman mukaan. NJ-ohjain luo parin jatkuvia kellomuotoisia nopeusprofiileja, jotka ohjaavat tarkasti kalvon siirtopyörien ja syöttöpyörien kiihdytystä ja hidastusta pääpulssianturin akselin kiertokulman funktiona.

Kalvon siirron ja kalvoholkin syötön synkronointi CAM-profiilien avulla takaa värinättömyyden kaikilla toimintanopeuksilla. Käytön aikana nopeutta voidaan muuttaa NS-näytöltä pysäyttämättä konetta niin, että yksikään etiketin asetus pullon päälle ei epäonnistu.

Tähän ratkaisuun liittyvää

Lisää automaatioratkaisuja