Horisontaalinen flow wrap -pakkauskone | Omron, Suomi

Login

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Register

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Thank you for your interest

You now have access to Horisontaalinen flow wrap -pakkauskone

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

Horisontaalinen flow wrap -pakkauskone

Pyörivät saumausterät (servokäyttöiset)

Horisontaalisissa muotoilu-, täyttö ja sulkukoneissa (HFFS) pakkausmateriaali tulee tuotantolinjan yläpuolelta ja tuotteet pakataan horisontaalisesti. Kun pakkausmateriaali on saumattu pitkittäissuunnassa tuotteen alapuolella, pyörivät terät saumaavat pakkauksen päät ja leikkaavat samalla tuotteet erilleen.

Päätoiminto

HFFS-pakkauskoneet soveltuvat kiinteiden tuotteiden suurten määrien nopeaan pakkaamiseen. Esimerkiksi suklaapatukat pakataan yleensä lämmittämättömien saumausterien avulla. Kylmäsaumaustekniikkaa käytettäessä pakkausmateriaalissa oleva liimapinta suljetaan painamalla.

  1. Pakkausmateriaalin aukirullaus : pitää materiaalin sopivan tiukkana.
  2. Tuotteiden syöttö ja tunnistus : pitää tuotteiden välit oikeankokoisina eikä annostele pakkausmateriaalia, jos linjalla ei ole tuotetta.
  3. Pitkittäissuuntainen veto ja saumaus : pitkittäissuuntainen materiaalin syöttö, asettelu ja saumaus ja integroitu merkin korjaus.
  4. Poikittaissaumaus ja -leikkaus : erottaa pakkaukset toisistaan pyörivän terän avulla pakkausten päiden saumauksen jälkeen.
  5. Pakatun tuotteen siirto : siirtää tuotteet toissijaiseen pakkausvaiheeseen ja määrittää tuotteille tarvittaessa sopivat välit automaattisia ulossyöttöjärjestelmiä varten.

Automaatiovaatimuksesi – täydellinen ratkaisumme

Toimitamme kaikki HFFS-pakkauskoneisiin tarvittavat automaatiotuotteet logiikka- ja liikeohjaimia tai yhdistelmäohjaimia myöten.

Toimitamme kaikki HFFS-pakkauskoneisiin tarvittavat automaatiotuotteet logiikka- ja liikeohjaimia tai yhdistelmäohjaimia myöten. Voimme toimittaa myös kaikki moottorit, ohjaimet, asentoanturit, turvalaitteet, lämpötila-anturit ja muut paneelikomponentit. Kaikki osat ovat helposti integroitavia, ja tunnettu Omronin tuotemerkki takaa niiden laadun ja luotettavuuden.

A – Sysmac Studio: kaikki yhdessä paketissa

Omron tarjoaa ratkaisun, joka mahdollistaa nopean kehityksen, yksinkertaisen testauksen ja varman järjestelmän. Sysmac Studion avulla koko konetta voidaan ohjata ja konfiguroida yhdellä liitännällä, ja käyttäjä voi kehittää ja luoda tehokkaammin kuin koskaan ennen.

B – Sovelluskohtaiset toimintolohkot

Muotoilu-, täyttö- ja sulkukoneiden pitää pystyä sulkemaan pakkaukset täydellisesti heti tuotannon alusta alkaen. Tätä tarkoitusta varten Omron Sysmacissa on integroitava lämpötilansäätö, sulkuleuan ajastus sekä painetoiminto.

Toimintolohkojen käyttö parantaa suorituskykyä ja vähentää suunnitteluun kuluvaa aikaa. Omron on kehittänyt muotoilu-, täyttö- ja sulkukoneille esimerkiksi pyörivien terien toimintolohkon ja Direct Power Control -lämpötilansäätötoimintolohkon.

C – Tuotelinjan tarkat välit

Tuotteiden välien tarkka säätely onnistuu E3Z-valokennon ja G5-servoon kytketyn ohjaimen avulla. NJ-koneohjaimen integroidun liike- ja logiikkakoneen ansiosta tuotteiden välien muuttaminen on helppoa jopa tuotannon aikana.

D – Synkronoitu nopea verkko

Saumausterien ja pakkausmateriaalin ja tuotteiden syötön synkronointi sekä tuotteen tai saumauksen väliin jäämiseen ja pakkausmateriaalin luistamiseen reagointi toimivat huomattavasti paremmin, kun ohjaimen ja käyttöservojen välillä käytetään nopeaa ja synkronoitua verkkoa, kuten EtherCAT-verkkoa.

Tähän ratkaisuun liittyvää

Lisää automaatioratkaisuja