Kirjaudu sisään

Please use more than 6 characters. Forgot your password? Click here to reset.

Change password

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Rekisteröidy

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Kiitos, että rekisteröidyit Omronin palvelun käyttäjäksi

Sähköpostiosoitteeseesi on lähetetty viesti, jonka avulla voit viimeistellä tilin luomisen. Sähköpostiosoite:

Palaa verkkosivustoon

luo tili

Täytä tietosi alla oleviin kenttiin ja luo tili, jotta pääset käyttämään tämän sivun sisältöä

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Kiitos mielenkiinnostasi

Sinulla on nyt käyttöoikeus seuraaviin tietoihin: Horisontaalinen pakkauksen muotoilu, täyttö ja sulku

Vahvistussähköpostiviesti on lähetetty osoitteeseen

Jatka sivulle

Ole hyvä ja tai luo tili asiakirjan lataamista varten

Horisontaalinen pakkauksen muotoilu, täyttö ja sulku

Pystysuuntaiset pussit ja säkit

HFFS-pakkauskone rullaa auki joustavan verkon tai kalvon, muotoilee ja sulkee pakkaukset kahdelta puolelta ja vaihtoehtoisesti myös pohjasta. Kun tuote on asetettu pakkaukseen yläpuolelta, pakkaus suljetaan tiivistämällä. Ennen lopullisen tiivisteen lisäämistä voidaan myös lisätä kouru. Tämä tapahtuu joustavan pakkausmateriaalin liikkuessa sivusuunnassa, vaikka pakkaus itse osoittaa ylöspäin. Alla olevassa kuvassa näytetään välivaihein nokilla toimiva kone. Saatavilla on myös jatkuvatoimisia koneita, joissa osiot 4–6 ovat usein pyörivässä muodostelmassa.

Pystymallinen pakkauspussi

Jos valmistettavana on säkki, kalvo taitetaan ja suljetaan. Pystymallisessa pussissa pohjan kalvo muotoillaan ensin W:n muotoon, jonka jälkeen pakkaus suljetaan ainoastaan kulmista. Näin syntyy ovaalinmuotoinen pakkauspohja, jonka avulla pakkaus pysyy pystyssä.

Päätehtävä

  1. Kalvon aukirullaus ja muotoilu : taittaa joustavan verkon perusmuotoon.
  2. Pussin/säkin valmistus : tiivistää pakkauksen sivuilta ja vaihtoehtoisesti myös pohjasta.
  3. Merkintä, erottelu ja leikkaus : lisää merkinnän, oikoo ja erottelee pakkaukset.
  4. Avaus ja täyttö : valmistelee pakkauksen tuotetta varten.
  5. Venytys ja sulku : sulkee ja tiivistää pakkauksen yläosan.
  6. Kuljetusvarret : ohjaa eroteltujen pakkausten liikettä.

Täydellinen ratkaisumme automaatiovaatimuksiisi

Koneiden automatisoiminen on erikoisalaamme. Toimitamme kaikki HFFS-pakkauskoneisiin tarvittavat automaatiotuotteet logiikka- ja liikeohjaimista yhdistelmäohjaimiin.

Koneiden automatisoiminen on erikoisalaamme. Toimitamme kaikki HFFS-pakkauskoneisiin tarvittavat automaatiotuotteet logiikka- ja liikeohjaimista yhdistelmäohjaimiin. Toimitamme myös kaikki moottorit, ohjaimet, asentoanturit, turvalaitteet, lämpötila-anturit ja muut paneelikomponentit. Kaikki osat ovat helposti integroitavia, ja tunnettu Omronin tuotemerkki takaa niiden laadun ja luotettavuuden.

A – Joustavaa ohjeiden ja tietojen hallintaa

Kun koneita viedään ulkomaille, tarvitaan monikielinen käyttöliittymä, jolla ohjeiden käsittely on helppoa. Muita tärkeitä ominaisuuksia ovat CIF-kortin tiedonkeruu (CFR21) sekä PDF-, flash- ja videotiedostojen hallinta. Omronin NS-sarjan HMI tarjoaa nämä toiminnot valmiissa ja vakaassa käyttöliittymäratkaisussa.

B – Turvallinen etäkäyttö

Koneiden rakentajille on erittäin tärkeää päästä diagnosoimaan ja huoltamaan asiakkaan koneita suoraan käyttökohteessa. Myös loppukäyttäjä hyötyy etäyhteydestä, sillä koneeseen pääsee helposti käsiksi ja reaaliaikaiset tuotantotiedot ovat välittömästi saatavilla. Omronilla on pitkäaikainen kokemus turvallisista etäkäyttöratkaisuista.

C – Servo-CAM-synkronointi

Jotta kalvon liike olisi tasainen ja se liikkuisi samassa tahdissa mekaanisen nokka-akselin kanssa, on kalvoa vetävällä servomoottorilla oltava virtuaalinen CAM-profiili. Omron G5 on optimoitu suorittamaan tämä toimenpide käyttäen lukitustuloa, joka poimii E3ZM-V-merkkianturin signaalin. Koko ratkaisua hallitsee NJ-koneohjain.

Lisää automaatioratkaisuja