Näköohjattu robottitoiminen pakkaussolu tai valikoimapakkaaja. | Omron, Suomi

Login

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Register

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Thank you for your interest

You now have access to Näköohjattu robottitoiminen pakkaussolu tai valikoimapakkaaja.

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

Näköohjattu robottitoiminen pakkaussolu tai valikoimapakkaaja.

Laitteen kuvaus

Kone koostuu robotista, joka on asennettu runkoon kahden samaan suuntaan liikkuvan syöttökuljettimen yläpuolella. Yksi kuljetin syöttää tuotteita ja toinen laatikoita. Robotti poimii satunnaisesti kuljetinhihnalla liikkuvia tuotteita ja asettaa ne liikkuviin laatikoihin. Näköjärjestelmä laskee liikkuvien tuotteiden hetkellisen sijainnin paikallaan pysyvän kameran kuvan perusteella. Samaan aikaan rekisteröintianturia käytetään laatikoiden sijainnin rekisteröimiseen. Molempien kuljettimien tarkan seurannan ansiosta robotti pystyy poimimaan tuotteet yhdeltä liikkuvalta linjalta ja asettamaan ne toiselle.

Robottien ohjausjärjestelmät

Robottijärjestelmiä voidaan käyttää tehokkaasti ensisijaisena tai toissijaisena syöttömoduulina tai linjan lopussa toimivana kuormausratkaisuna. Sen ansiosta, että robottiohjelmiston objektikirjastot on integroitu IEC-ohjaimiin robottien kohdistamisesta ja niiden kunnossapidosta on tullut helppoa. Tämä puolestaan edistää huomattavasti niiden käyttömahdollisuuksia.

Koneen päätoimintoryhmät

  1. Tuotteen syöttökuljetin: Servo-ohjattu kuljetinhihna kuljettaa tuotteita, jotka on asetettu sen päälle satunnaisesti.
  2. Tuotteen tunnistus ja rekisteröinti: Konenäkökamera ja pulssianturi rekisteröivät tuotteiden asemat ja tallentavat arvot dynaamisesti FIFO-datapuskuriin ennen niiden lähettämistä robotille.
  3. Laatikon syöttökuljetin: Kahdessa servo-ohjatussa sivuttaisketjussa on indeksointikorvakkeet, jotka vastaavat laatikon etu- ja takasivua.
  4. Laatikon tunnistus ja rekisteröinti: Pulssianturi ja rekisteröintikenno rekisteröivät laatikon tyhjät paikat ja tallentavat arvot dynaamisesti FIFO-datapuskuriin ennen niiden lähettämistä robotille.
  5. Robottitoiminen siirtojärjestelmä: Delta-3-robotti poimii liikkuvat tuotteet ja asettaa ne liikkuviin säilytyslaatikoihin.

Automaatiovaatimuksesi – täydellinen ratkaisumme

Voimme toimittaa kaikki robottitoimisiin syöttömoduuleihin tarvittavat automaatiotuotteet, mukaan luettuna konenäkö-, logiikka- ja liikeohjaimet tai yhdistelmäohjaimet.

Toimitamme myös kaikki moottorit, käyttölaitteet, asentoanturit, turvalaitteet, lämpötila-anturit ja muut paneelikomponentit. Kaikki osat ovat helposti integroitavia, ja tunnettu Omronin tuotemerkki takaa niiden laadun sekä luotettavuuden.

Nopea tunnistus ja luotettava tarkistus

Käyttämällä FQ-M konenäköjärjestelmää EtherCATin avulla voit samanaikaisesti seurata tuotteen asemaa kuljettimella, tunnistaa paikoituskulman suhteessa kuljettimen liikesuuntaan ja lajitella tuotteen muodon, värin tai pinnan perusteella.

Omronin konenäköratkaisut soveltuvat useimpiin suurinopeuksisiin satunnaisten tuotteiden tunnistuksiin ja paikannuksiin, joita tarvitaan monissa poimi ja sijoita -sovelluksissa.

Automaattinen muodon vaihto

Sisäänrakennettujen kinemaattisen algoritmin, liikekomennon ja logiikkakäskyn ansiosta vaihdot voidaan suorittaa käyttämällä yksinomaan NJ-ohjaimessa olevaa ohjelmaa.

Kommunikoimalla EtherNet/IP:n kautta Omron FQ-M konenäköjärjestelmän kanssa asetukset jokaiselle tuotteelle ja pinoamisjärjestys tallennetaan NJ-ohjaimen muistiin, jolloin käyttäjä voi nopeasti kutsua oikeat asetukset vaihtojen aikana

Omatoiminen robottiohjaus ja IEC-yhteensopiva automaatio-ohjausjärjestelmä

Sysmac-alusta pitää sisällään Omronin täydellisen IEC-yhteensopivan robottiohjauksen kehityspakkauksen, jonka avulla voit ohjelmoida Delta-3-robotin yhtä helposti kuin minkä tahansa servo-ohjatun järjestelmän. Käyttämällä Sysmac studiota voit ottaa kinematiikkamuunnoksen käyttöön yksinkertaisella käskyllä. Tämän jälkeen voit käyttää uudelleen tuttuja liikekäskyjä Delta-3-robotin ohjelmoimiseen.

Kun työkalun keskipisteen (TCP) liikerata ohjelmoidaan karteesisessa koordinaatistojärjestelmässä, NJ-ohjain muuntaa automaattisesti liikeradan interpolaation jokaisen pisteen (x, y, z), kolmeksi kulma-asemaksi (θ1,θ2,θ3). Joka ajanjakson pisteet välitetään sitten asetusarvoina kolmelle servokäytölle, jotka ohjaavat vastaavasti jokaisen varren moottoria.

Lisää automaatioratkaisuja