Kulhopakkauskone, jossa kulhoa kuljettaa tartuntavarsi | Omron, Suomi

Login

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Register

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Thank you for your interest

You now have access to Kulhopakkauskone, jossa kulhoa kuljettaa tartuntavarsi

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

Kulhopakkauskone, jossa kulhoa kuljettaa tartuntavarsi

Laitteen kuvaus

Kulhopakkauskone lisää kulhon päälle kalvon. Koneeseen integroitu osa purkaa tyhjät kulhot. Kun kulhot on täytetty tuotteella, ne suljetaan kalvolla. Lopuksi suljettu kulho siirretään seuraavaan vaiheeseen, joka on usein toissijainen pakkaaminen.

Kulhon kuljetus tartuntavarsilla

Uusissa kulhopakkauskoneissa pakkausprosessi suoritetaan samalla linjalla alusta loppuun. Kuljetusjärjestelmä siirtää kulhoja erittäin hellävaraisesti, mikä sopii (lähes) nestemäisillä tuotteilla täytetyille kulhoille. Alla olevassa koneessa on sivuilla tartuntavarret, jotka kuljettavat kulhot sulkuasemaan ja sieltä pois.

Koneen päätoimintoryhmät

  1. Sulkukalvon kiinni/aukikelausjärjestelmä: sulkukalvo syötetään sulkuasemaan oikean pituisena ja oikealla kireydellä.
  2. Kulhon sisäänsyöttöjärjestelmä: täytettyjen kulhojen syöttö ja paikoitus.
  3. Kulhon ulossyöttöjärjestelmä: suljetun kulhon ulossyöttö toissijaiseen pakkausasemaan.
  4. Kulhon lineaarinen kuljetusjärjestelmä : Servon ohjaama hihnakäyttöinen lineaarinen liike varmistaa kulhojen tasaisen sisäänsyötön sulkuasemaan ja sieltä pois.
  5. Sulkuasema: päätoiminto, jossa sulkukalvo kiinnitetään kulhoon

Automaatiovaatimuksesi – täydellinen ratkaisumme

Voimme toimittaa kaikki kulhopakkauskoneisiin tarvittavat automaatiotuotteet, mukaan luettuna logiikka- ja liikeohjaimet tai yhdistelmäohjaimet.

Voimme toimittaa myös kaikki moottorit, käytöt, asentoanturit, turvalaitteet, lämpötila-anturit ja muut paneelikomponentit. Kaikki osat ovat helposti integroitavia, ja tunnettu Omronin tuotemerkki takaa niiden laadun ja luotettavuuden.

A: Parasta mahdollista lämpötilansäätöä sulkua varten

Lämpötilansäätö sulkemisen aikana on erittäin tärkeää. Jokaisen sulkemisen aikana muotin lämpötila laskee, ja lämpötilan nopea palauttaminen on tärkeää suuren suoritustehon saavuttamista varten. Omronin ainutlaatuinen 2-PID-säätö, jossa on sisäänrakennettu automaattinen viritys, optimoi järjestelmän reagoinnin häiriötilanteisiin ja sopii erinomaisesti esimerkiksi sulkusovelluksiin. Toisena etuna on nopea käynnistys, joka takaa täydelliset sulut ensimmäisestä kulhosta alkaen.

B: Ohjelmoitava turvallisuus

Omron tarjoaa koneen suorituskyvystä tinkimättä joustavaa ja itsenäistä toiminnallista turvallisuutta. NE1A-järjestelmä tekee tästä sekä modulaarista että joustavaa. Järjestelmään voidaan lisätä turvaoheisyksiköitä myös tuotantolinjan toisiin koneisiin. Yksiköt voidaan yhdistää yhdellä kenttäväylällä turvaohjaimeen.

C: Yksi sensori kaikille kulhotyypeille

E32/E3X-kuituoptinen vahvistin havaitsee kaikki kulhotyypit yhdellä mallilla. Opeta yksi sarja jokaisella uudella kulholla ja käytä saatuja parametreja muissa sarjoissa. Parametrit voidaan jakaa käyttämällä koneen ohjainta tai käyttöliittymää yhdistetyn kenttäväylän kautta.

D: Sujuvasti toimiva servojärjestelmä

Sulkuaseman nostojärjestelmää voidaan käyttää useilla tavoilla. Servokäyttöisen nostimen etuna on pienempi tärinä ja hiljaisempi ääni, joten konetta voidaan käyttää uusilla tavoilla esimerkiksi nostamalla ylös tehtaan lattialta. Servojärjestelmää voidaan myös helposti muokata käytön aikana.

Lisää automaatioratkaisuja