Julkaisut ja tekniikka-artikkelit

Omronilla on pitkäaikainen kokemus pakkausalan ratkaisuista, ja haluamme jakaa kaiken oppimamme kanssasi. Yli 20 vuoden aikana meille on kertynyt kokemusta monista pakkausalaan liittyvistä aiheista, jotka liittyvät niin paketointiin, edistyneeseen robotiikkaan kuin turvallisuuteenkin sekä lämpötilanohjauksesta aina tuotannon laadunvalvontaan saakka.

Hyödynnämme asiantuntemustamme joka päivä. Autamme Omronin asiakkaita ympäri maailman luomaan erinomaisia koneita, jotka täyttävät kaikki loppuasiakkaiden vaatimukset, halusivatpa nämä sitten enemmän tehoa, parempaa laatua tai pienempiä kustannuksia. Tutustu viimeisimpiin julkaisuihimme ja nauti kokemuksemme tuomista hyödyistä.

NX_SYSMAC_420_300.jpg

Integroidut turvallisuusratkaisut

Teollisuusautomaatioprosesseista ja koneista on tulossa entistä dynaamisempia. Tuottavuuden, joustavuuden, ergonomian ja turvallisuuden parantamisesta on tullut välttämätöntä. Tässä raportissa kerrotaan, kuinka Omronin Sysmac-turvallisuusratkaisut auttavat sinua varautumaan kaikkiin tilanteisiin ja vaatimuksiin.

Lue lisää

Tunnistus ja tarkistus

Omron tarjoaa kattavan konenäköratkaisujen valikoiman aina sovelluskohtaisista konenäköantureista PC-pohjaisiin konenäköjärjestelmiin, joihin sisältyy EtherCAT.

Lue lisää