Työpaikat

Työskentely Omronissa

Omron Europe on teknisesti edistyneiden teollisuusautomaatiotuotteiden ja sovellusasiantuntemuksen johtava toimittaja. Yhtiön Euroopan pääkonttori on Amsterdamin lähellä, ja Omron Europe toimii jokaisessa Euroopan maassa sekä tarjoaa korkealaatuisia automaatiotuotteita ja mukautettuja asiantuntijaratkaisuja kaikille teollisuuden aloille. Tuotevalikoimaan kuuluvat tehdasautomaatio, anturit ja turvallisuus, mekatroniikka ja ohjaimet, teollisuuskomponentit ja konenäköjärjestelmät.

Omronin menestys perustuu työntekijöihin!

Tarjoamme sinulle seuraavat edut: haastavan ja itsenäisen työn, työskentelyn huippumodernien tuotteiden ja tekniikoiden parissa, erinomaiset työehdot, miellyttävän ja viihtyisän työympäristön ja loistavat mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Odotamme, että pyrit jatkuvaan ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen ja haluat päivittää tietojasi ja taitojasi suorituskykysi parantamiseksi.

Katso avoimet työpaikat tai täytä avoin hakemuslomake, jos olet kiinnostunut Omronin uramahdollisuuksista.

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat Euroopassa tällä hetkellä

Sales

Aluemyyntipäällikkö

Haemme pääkaupunkiseudun alueelle automaatiojärjestelmien ja -komponenttien myyntiin sekä asiakassuhteidemme kehittämiseen itsenäistä teknisen taustan omaavaa ammattilaista nimikkeellä aluemyyntipäällikkö/FSE.

Helsinki, Suomi

LUE LISää
Sales & Marketing

Field Application Engineer

Are you able to analyse customer requests and anticipate on the needs and wishes of customers in the field of Industrial Automation? Then this job as Field Application Engineer might be your next challenge!

Vilnius, Lithuania

LUE LISää
Sales & Marketing

Safety Project Engineer

Are you able to provide supervision on installations and do you have engineering-consultancy-skills? Apply now!

Iberia

LUE LISää