Ratkaisut

Hanki yrityksellesi merkittävä etulyöntiasema

Kukaan ei tunne yritystäsi paremmin kuin sinä. Sen vuoksi emme koskaan kerro yrityksille, mitä niiden pitäisi tai ei pitäisi tehdä. Jos liiketoimintaasi kuitenkin liittyy koneita, ratkaisuistamme voi olla sinulle hyötyä. Voimme tehdä koneista älykkäämpiä, nopeampia, tehokkaampia, joustavampia ja luotettavampia, jolloin ne antavat parempaa vastinetta rahoillesi. Toisin sanoen voimme auttaa yritystäsi hankkimaan merkittävän etulyöntiaseman kilpailijoihin nähden.

Ratkaisumme perustuvat tunnistus- ja ohjausautomaation erikoisosaamiseen. Lisäksi meillä on pitkä asiakkaiden kanssa tehtävän yhteistyön perinne. Sen ansiosta meillä on erinomainen ymmärrys eri teollisuudenaloilla toimivien asiakkaidemme tarpeista. Kullakin alalla on omat haasteensa, ja tekemällä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa olemme kehittäneet niille omat ratkaisunsa. Lue lisää ratkaisuistamme ja tutustu yhteistyön etuihin.

Packaging_main_v2.jpg

Automaatiokumppanisi pakkausalalla

Jos valmistat pakkauskoneita ja haluat lisätä tuottavuuttasi, Omron voi auttaa. Omron tarjoaa täydellisen valikoiman koneiden nopeutta, monipuolisuutta, suorituskykyä ja turvallisuutta parantavia palveluita ja tuotteita.

Lue lisää
EU_Product_solutions_736x_ILO.jpg

Tuoteratkaisut

Olemme yhdistäneet uusimpia tuotteita niin, että ne vastaavat tarpeitasi mahdollisimman hyvin. Tuotteemme ratkaisevat haastavat automaatiotehtävät uusin tavoin, ja ratkaisujamme käyttämällä myös asiakkaamme voivat edistää koneiden kehitystä ja lisätä tehokkuutta.

Lue lisää