Yritystiedot

Täältä löydät tietoa Omronista ja sen tuotteista.

Tiesitkö, että Omron aloitti housuprässeillä? Että Omron on peräisin Japanista ja on toiminut yli 80 vuotta? Haluatko tietää enemmän? Lue lisää Omronin filosofiasta ja motosta.

Philosphy

Omron Corporation

Omron, jonka pääkonttori sijaitsee Japanin Kiotossa, on automaatioalan johtava yritys koko maailmassa.

Yoshihito Yamada johtamalla, vuonna 1933 perustetulla Omronilla on yli 37 000 työntekijää yli 36 maassa. Omron tarjoaa useiden alojen tuotteita ja palveluja esimerkiksi teollisuusautomaation, elektroniikkateollisuuden ja terveydenhuollon tarpeisiin. Yrityksen pääkonttorit sijaitsevat Japanissa (Kioto), Aasiassa (Singapore), Kiinassa (Hongkong), Euroopassa (Amsterdam) ja Yhdysvalloissa (Chicago). Euroopan organisaatiolla on omat tuotekehitys- ja tuotantolaitoksensa sekä paikallinen asiakastuki kaikissa Euroopan maissa.

Omron Corporation -sivusto
myOmron_planet.jpg

Passionate about quality

Quality matters. But we think that being passionate about quality matters even more: and this passion, this total commitment to quality, underpins everything...

Lisätietoja

Ympäristö

Omronin käytäntö on tarjota asiakkaille ympäristölle vaarattomia (vaaraton siten, että tuote ei sisällä mitään kiellettyjä aineita) tuotteita joka puolella maailmaa. Käytännön mukaisesti Omron päätti poistaa kaikki vaaralliset aineet myös ohjauslaitteista.

Lue lisää ympäristöpolitiikastamme