Login

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Register

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Thank you for your interest

You now have access to Innovaatioita ohjauskeskusten valmistuksessa

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

Innovaatioita ohjauskeskusten valmistuksessa

Value Design -ohjauskeskukset

Mitkä tahansa ohjauskeskuksen rakenteeseen ja valmistustapaan tehtävät uudistukset johtavat automaattisesti tuotantolaitoksilla tehtäviin uudistuksiin. Siten hyödyt näkyvät paitsi ohjauskeskusten valmistajien työssä myös loppukäyttäjien ja laitevalmistajien arjessa.

Jos ohjauskeskuksen rakennetta, valmistusprosessia ja ihmisten osallistumista prosessiin voidaan kehittää uusin tuottein, johdotusmenetelmin ja tekniikoin, ohjauskeskusten valmistus yksinkertaistuu ja muuttuu huomattavasti tehokkaammaksi. Ohjauskeskuksissa käytettävien tuotteiden vaatimukset on määritetty luomassamme Value Design -konseptissa *1, ja pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme edistyksellisiä ohjauskeskuksia ja prosessia tehostavia innovaatioita.

*1 Value Design -konsepti : Luomamme Value Design -konsepti (tästä eteenpäin Value Design) määrittää ohjauskeskuksissa käytettävien tuotteiden vaatimukset ja tuo lisäarvoa asiakkaillemme. Yhdistämällä useita Value Design -konseptin mukaisia tuotteita voit lisätä tuotteesi arvoa.

Ihmiset

Yksinkertaista ja helppoa ohjauskeskusten valmistusta

Helppo johdotus

Pikaliitäntätekniikalla varustettu riviliitin yksinkertaistaa johdotusta.

 • Helppo liittää: pikaliitäntätekniikallamme varustettujen riviliittimien käyttö sujuu helpommin kuin kuulokeliitännän liittäminen.
 • Pysyy tukevasti paikoillaan: Vaikka johtojen liittämiseen vaaditaankin vähemmän voimaa, ne asettuvat tukevasti paikoilleen. Edistyksellisen mekanismimme ja valmistustekniikkamme ansiosta loimme jousen, jonka asettamiseen vaaditaan vain vähän voimaa mutta jonka irrottaminen edellyttää suurempaa voimankäyttöä.
 • Molemmat kädet käyttöön: riviliitinmekanismi on suunniteltu pitämään ruuvimeisseliä paikoillaan puolestasi, minkä ansiosta voit käyttää kumpaakin kättä liittäessäsi johtoja etuosan kaapeliaukkoon.
 • Johdotus myös monisäikeisillä johdoilla: liittimeen voi liittää puristusholkeilla varustettuja johtoja sekä yksi- tai monisäikeisiä johtoja.

Johdotusten liittäminen ja irrottaminen edestä

Erikseen kehitettyjen, pikaliitäntätekniikalla varustettujen riviliittimien kaikki kaapeliaukot ovat edessä, mikä helpottaa johtojen liittämistä.

Prosessi

Innovointia ohjauskeskusten valmistusprosessissa

Tehokas suunnittelu

Tuotteidemme sähköohjausta koskeva CAD-kirjasto voi helpottaa suunnittelutyötä.

Yhteistyökumppanimme CAD-suunnittelussa: Zuken, EPLAN

Yksinkertaista mukauttamista

Yhdenmukaisten laitevaatimusten myötä ohjauskeskukset on helppo mukauttaa kunkin asiakkaan tarpeisiin sopiviksi.

 • Tuotteidemme korkeus ja syvyys on yhdenmukaistettu, joten olemassa olevat mallit on helppo räätälöidä omien tarpeiden mukaan.
 • Kattava yhdenmukaistettujen tuotteiden valikoima antaa enemmän valinnanvaraa: virtalähteet, ajastimet, mittaus- ja valvontareleet, liittimet (releille, ajastimille, vuotoantureille), SSR, DIN-kiskolla varustetut riviliitinpalkit, lämpötilansäätimet, virrankäytön valvontalaitteet, UPS-yksiköt, EtherCAT-verkon
  laitteet.

Nopeampi johdotus

Yhdenmukaistetut johdotustavat ja johtoja koskevat vaatimukset nopeuttavat toimitusaikoja.

 • Helposti ymmärrettävien riviliitinten paikkojen myötä työskentely sujuu täsmällisemmin.
 • Myös I/O-riviliitinten paikat on yhdenmukaistettu, joten saat ohjauspaneelien johdotuksen helposti järjestykseen.
 • Pikaliitäntätekniikalla varustetut riviliitinpalkit yksinkertaistavat johdotusten liittämistä.
 • Pikaliitäntätekniikalla varustetut riviliitinpalkit eivät edellytä uutta kiristystä. Puristusjousen paine pitää puristusholkin tai johdon tukevasti paikoillaan, jolloin vältytään esimerkiksi ruuvien irtoamiselta tärinän seurauksena.

Toimitus kaikkialle maailmaan

Value Design -konseptimme mukaiset tuotteet ovat saaneet CE-, UL- ja CSA-sertifioinnin.

Ohjauskeskukset

Ohjauskeskusten uusi aikakausi

Tilaa säästävä

Laitteiden lisääminen vasta vapautuneeseen tilaan tarkoittaa sitä, että pystyt asentamaan enemmän laitteita saman kokoiseen ohjauskeskukseen ja tekemään siitä toimivamman.

Koska kussakin mallissa virtaa kuluu vähemmän (jolloin myös lämpöä muodostuu vähemmän) ympäristön lämpötilan ollessa 55 °C, laitteita voi asettaa myös rinnakkain.

Vähemmän tyhjää tilaa

Avullamme saat käyttöösi entistä pienemmät ohjauskeskukset, sillä johtokourujen ja tyhjän tilan välinen alue on nyt pienempi.

Tärinänkesto

Pikaliitäntätekniikalla varustettujen riviliitinpalkkien ansiosta voit rakentaa vankkoja ohjauskeskuksia, jotka kestävät kuljetuksen ja käytön aikana syntyvää tärinää.

Parempi ilmavirtaus

Yhtä korkeiden osien käyttö takaa esteettömän ilmavirtauksen. Tämän seurauksena lämpö saadaan helposti johdettua pois. Kun ohjauskeskusten sisäosat lämpenevät vähemmän, tuote toimii luotettavammin, häiriöitä esiintyy harvemmin ja tuotteen käyttöikä pitenee.

Tutustu siihen, mitä asiakkaamme sanovat

Push-In Plus reduces wiring time by 20% at VBE Industrial Electronics
 • Push-In Plus reduces wiring time by 20% at VBE Industrial Electronics

  Push-In Plus reduces wiring time by 20% at VBE Industrial Electronics

  Dutch Panel Builder, VBE Industrial Electronics, recently realized a large project for Jansen Poultry Equipment, which develops and produces poultry housing systems with controls, for worldwide distribution. In just ten weeks, VBE supplied nearly one hundred control cabinets, lighting cabinets and junction boxes. A relatively short delivery time meant high efficiency during assembly was critical. By using Omron relays and sockets with the new Push-In Plus technology, VBE reduced the lead time per panel by two hours.

  02:21

Push-In Plus vähentää johdotusaikaa 20 %

Ohjauskeskuskohtainen valmistusaika väheni 2 tuntia Omronin releiden ansiosta

Read more

Lue lisää