Login

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Register

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Thank you for your interest

You now have access to G2RV-SR tarjoaa lisätuottoa ohjauskeskusten valmistajille

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

G2RV-SR tarjoaa lisätuottoa ohjauskeskusten valmistajille

Avainasemassa pieni rele

Omron esitteli hiljattain G2RV-SR:n, uuden 6 mm:n sähkömekaanisen releen, joka korvaa erittäin suositun vakiomallin. Kyseessä ei kuitenkaan ole pelkkä yksinkertainen päivitys, vaan uusi G2RV-SR on kehitetty ohjauskeskusratkaisuihin Value Design -tuotteiden ydinosaksi, ja Omron on mahduttanut tähän uuteen, pieneen releeseen vaikuttavan määrän aikaa säästäviä ominaisuuksia. Uudessa releessä on esimerkiksi Push-In Plus -pikaliitäntätekniikka, joka vähentää johdotusajan alle puoleen, vianmääritystä nopeuttava ja helpottava testauspainike sekä läpinäkyvä kotelo ja mekaaninen ilmaisin, jotka nopeuttavat kytkentätilan tarkistusta. Lisäksi jykevän mekaanisen nastan suurempi kosketuspinta parantaa johtavuutta. Eikä siinä vielä kaikki – uudessa G2RV-SR-releessä on monia muita uusia aikaa säästäviä ominaisuuksia. Vaan miksi Omron kehitti kaikki nämä innovaatiot perustason komponenttiin?

Ajansäästöä ohjauskeskusten valmistajille

”Omron on tehnyt vuosien ajan läheistä yhteistyötä ohjauskeskusten valmistajien kanssa eri puolilla maailmaa”, Omronin kytkinkomponenttien Euroopan tuotemarkkinointijohtaja Manuela Mazza kertoo. ”Tänä aikana olemme oppineet paljon ohjauskeskusten valmistuksen suuntauksista sekä myös tuottojen optimointimahdollisuuksista. Ymmärrämme, että kilpailu on kovaa ja että jokainen paneelien kokoonpanossa säästetty hetki on säästettyä rahaa. Siksi keskitymme nyt entistä enemmän lisäämään aikaa säästäviä ominaisuuksia kaikkiin ohjauskeskuskomponentteihin, myös vaatimattomiin sähkömagneettisiin releisiin.”

Nopeampi asennus

Ylä- ja alakiinnitysvivut kuuluvat vaikuttavimpiin aikaa säästäviin ominaisuuksiin. G2RV-SR-relettä asennettaessa molemmat vivut voi pitää suljettuina, mutta sen irrottaminen vaatii vain yhden vivun avaamisen. Käytännössä tämä vähentää asennusajan puoleen. Tämä ominaisuus mahdollistaa myös releen asentamisen ylösalaisin, mikä lisää asennusvaihtoehtoja.

Parempi näkyvyys

Kaikki liikkuvat osat ovat nyt valkoisia ja helpompia nähdä pimeässä, mikä nopeuttaa asennusta, auttaa välttämään virheitä ja helpottaa huoltamista.

Puolet lyhyempi johdotusaika

Uusi rele käyttää myös Omronin omaa Push-In Plus -pikaliitäntätekniikkaa. Tämä vähentää johdotusaikaa 60 % ja parantaa luotettavuutta, sillä liitäntä on paljon vahvempi kuin ruuvattavissa liittimissä ja kestää paremmin tärinää.

25 % pienempi

Uusi G2RV-SR on paljon edellistä mallia pienempi, joten ohjauskeskuksesta vapautuu tilaa muuhun käyttöön.

Älykkäämpi piirien tarkistus

Testipainike vähentää piirien tarkistamiseen, toiminnan varmistamiseen ja muihin tarkistuksiin kuluvaa aikaa. Lisäksi suojakansi estää virheellisen käytön.

Helpommat merkinnät

Kaikki johdotuskoodit ovat nyt selvästi näkyvissä releen etuosassa, mikä nopeuttaa huoltoa.

Huippunopea logiikkaliitäntä

Voit valita joko logiikkaliitännän (8 tai 16 kanavaa) tai Push-in Plus -tekniikkaa käyttävän I/O-relepalkin (16 kanavaa), mikä pienentää liitäntöihin kuluvaa aikaa entisestään.

Yksityiskohtaista innovaatiota

Kaikki tämä releeseen kohdistuva huomio ei tule yllätyksenä Omronin tuotteiden ja palvelujen tuntijoille. Vaikka releitä pidetään usein melko perustason osina, niillä on erittäin tärkeä rooli tuotantolaitoksen sujuvassa toiminnassa. Omron on suunnitellut ja valmistanut releitä yli 50 vuoden ajan ja noussut maailman suurimmaksi yhden tuotemerkin relevalmistajaksi. Releiden erinomainen suorituskyky on huolellisten suunnitteluratkaisujen ja täydellisen laadulle omistautumisen tulos.

Omron myy nykyisin maailmanlaajuisesti 25 relettä joka sekunti ympäri vuorokauden, eli 800 miljoonaa kappaletta vuodessa. Ei siis ole ihme, että yhtiön ydinliiketoimintaan kuuluu jatkossakin parhaiden mahdollisten releratkaisujen tarjoaminen. Samalla Omron auttaa ohjauskeskusten valmistajia kaikkialla maailmassa tuottamaan enemmän voittoa.

Seuraa Omron Industrial Automation -tiliä LinkedInissä