Elintarvike- ja juomateollisuuden automaatioratkaisut | Omron, Suomi

Login

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Register

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Thank you for your interest

You now have access to Elintarvike- ja juomateollisuuden automaatioratkaisut

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

Elintarvike- ja juomateollisuuden automaatioratkaisut

Elintarvikkeiden ja juomien tuotantoprosessit ovat Omronin keskeisintä osaamisaluetta. Meillä on erityinen alan ammattilaisista koostuva työryhmä, joka toimii yhteistyössä asiakkaiden kanssa kilpailukyvyn, globalisaation, tuotteiden monipuolistamisen, toimitusketjun jäljitettävyyden ja tarvekeskeisen tuotannon edistämistä varten.

Liiketoiminnan jatkuvaa kehittämistä

Elintarvike- ja juomateollisuudessa on omat haasteensa. Omron on vastannut niihin kehittämällä tuotteita ja palveluita, jotka edistävät tehtaan turvallisuutta, parantavat tuotteiden laatua, suojaavat tuotemerkin mainetta ja auttavat valmistajia ottamaan käyttöön kestävän kehityksen mukaisia liiketoimintakäytäntöjä. Omronin automaatioratkaisut auttavat parantamaan käyttökatetta ja vastaamaan nopeammin markkinamuutoksiin.

Tarkastusratkaisut ja integroitu robotiikka

Automaatioratkaisut elintarvike- ja juomateollisuudelle

bolci chocolate fcard misc

Automation with robotics increases production by 40% at BOLÇİ

Turkish chocolate manufacturer BOLÇİ needed to meet its promise of delivering chocolate products that are ‘untouched by human hand’. Omron and Innovas joined forces to commission a line of three Omron robots in the packaging section of the factory’s production line, with the aim of enhancing production quality and reducing labour costs.

Read more
Robot-assisted packaging: 30% more productivity
  • Robot-assisted packaging: 30% more productivity

    Robot-assisted packaging: 30% more productivity

    Combilo - a leading fruit and vegetables wholesaler in the Netherlands, recently installed a new robot-assisted packaging line and, overnight, increased productivity by 30%. The new packaging line includes delta robots and vision system from Omron and was built by the systems integrator EasyPack Technologies. Discover how our integrated solutions can boost your productivity by 30%

    02:21

30 % parempi tuottavuus ja vähemmän virheitä

Rinnakkaisrobotit ja konenäköjärjestelmä vauhdittavat paprikoiden pakkausta

Read more

Miksi kannattaa valita Omron?

Älykkäät tehtaat sekä tehokkaat ja toimivat toimitusketjut ovat innovatiivisen tuotannon kulmakiviä. Niiden avulla voit löytää uusia markkinamahdollisuuksia ja vastata paremmin asiakkaiden tarpeisiin. Omronin kattava valikoima onkin kehitetty siten, että sitä on helppo muokata tuotannon muuttuviin tarpeisiin.

Integroitu, innovatiivinen ja interaktiivinen

Ratkaisumme on kehitetty Omronin kolmen i:n automaatiokonseptin mukaisesti – järjestelmät ovat integroituja, innovatiivisia ja interaktiivisia.

  1. Yhteyksillä varustettu tehdas, jossa koneautomaatio on yhdistetty saumattomasti yrityksen IT-järjestelmiin olennaisten tietojen keräämistä ja välittämistä varten. 
  2. Älykäs tehdas, jossa kerättyjä tietoja voidaan analysoida älykkäästi, ja joiden avulla voidaan ennakoida tarpeelliset huoltotoimenpiteet, kehittää prosesseja ja vähentää resurssien ja energian käyttöä sekä jätteiden määrää.
  3. Yhteistyöhön perustuva tehdas, jossa koneet ja ihmiset työskentelevät rinnakkain. Näin voidaan yhdistää ihmisten intuitiivisuus, joustavuus, osaaminen ja mukautuvuus koneiden ominaisuuksiin, joita ovat toistettavuus, tarkkuus, voima, nopeus, itsenäinen toiminta ja yhteysmahdollisuudet.