Login

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Register

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Thank you for your interest

You now have access to Jäljitettävyys – Onko yrityksenne valmis teollisuuden uuteen suunnanmuutokseen?

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

Tapahtumat

Jäljitettävyys – Onko yrityksenne valmis teollisuuden uuteen suunnanmuutokseen?

Päivämäärä
Available seats 100
Aihe Quality (Brand Protection)

Jäljitettävyyttä käsittelevä ilmainen online-tapahtuma 3. marraskuuta klo 10.00

Tuotantoyritysten voi olla vaikea pysyä lisääntyvien jäljitettävyysvaatimusten perässä. Omron järjestää yhdessä FractureCoden kanssa online-tapahtuman, jossa on tarjolla tietoa alan kehityssuunnista ja lainsäädännöstä sekä esimerkkejä konkreettisista jäljitettävyysratkaisuista.

Onko yrityksenne vientiä harjoittava teollisuusyritys ja vaikuttaako jäljitettävyyteen liittyvien viranomaisvaatimusten tiukentuminen siihen? Onko yrityksenne ottamassa käyttöön jäljitettävyysratkaisuja tuotannossa? Tai kaipaatko vain konkreettista tietoa viranomaisvaatimuksista, yrityksellenne mahdollisesti aiheutuvista vaikutuksista ja hyvistä kokonaisratkaisuista, joiden avulla yrityksenne voi täyttää tulevaisuuden jäljitettävyysvaatimukset?

Jos vastasit kyllä, Omronin tapahtuma sopii juuri sinulle. Perehdymme alan tärkeimpään lainsäädäntöön ja kerromme esimerkkejä konkreettisista käyttötapauksista ja mahdollisista ratkaisuista. Osallistujilla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä.

EU:n vaatimukset tiukentumassa

Useimmilla teollisuudenaloilla on jo huomattu, että tuotetasolle saakka ulottuvat jäljitettävyysvaatimukset lisääntyvät. Taustalla ovat muun muassa viranomaisvaatimusten tiukentuminen esimerkiksi Lähi-idässä, lisääntyneet maailmanlaajuiset toimet kopiotuotteiden ja laittoman tavarakaupan kitkemiseksi sekä kasvava panostus läpinäkyvyyteen kuluttajien suuntaan.

Lisäksi EU:ssa on tarkoitus ottaa lähitulevaisuudessa käyttöön uusi digitaalinen tuotepassi, jonka tavoitteena on lisätä tuotteiden uudelleenkäytettävyyttä.

Omronin online-tapahtumassa käydään läpi muun muassa seuraavia aiheita:

  • perustietoa jäljitettävyydestä sekä konkreettisia esimerkkejä
  • alan nykyinen ja tuleva lainsäädäntö
  • yritysten mahdollisuudet täyttää jäljitettävyysvaatimukset
  • jäljitettävyystasot – komponenteista toiminnanohjausjärjestelmiin ja viranomaistietokantoihin
  • kysymyksiä ja vastauksia

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä serialisointiin erikoistuneen FractureCode-yrityksen kanssa, jolla on usean vuoden kokemus jäljitettävyysratkaisuista koko arvoketjussa. Mukana on myös jäljitettävyysratkaisujen asiantuntija Nico Hooivelt, EMEA Market Manager, Omron Industrial Automation.

Tapahtuma on suunnattu ensisijaisesti päivittäistavara-alalla toimiville tuotantoyrityksille.

Aika ja paikka

Online-tapahtuma järjestetään 3. marraskuuta klo 10.00. Ennen tapahtumaa saat sähköpostiviestin, jossa on lisätietoa ja linkki weinaariin.