Login

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Register

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Meillä on teknisiä ongelmia. Emme ole pystyneet vastaanottamaan lomakettasi. Pahoittelemme ja pyydämme yrittämään uudelleen myöhemmin.

Download

Thank you for your interest

You now have access to Etäkoulutus

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

Kurssit toimitetaan sinulle kotiin, toimistoon tai tehtaalle

Koulutuksemme ei edellytä mitään laitteita, tarvitset vain luotettavan Internet-yhteyden ja kannettavan tietokoneen tai pöytäkoneen.

Kaikki kurssit voidaan tarjota perinteisessä opetusmuodossa luokkahuoneessa, osa kursseista voidaan järjestää myös etäistuntona. Lupaamme tarjota saman oppimistuloksen sekä paikan päällä että etänä. Miten etäistunnot toimivat?

  • Lähetämme kutsun ja toimitamme kurssimateriaalit koulutusryhmälle Microsoft Teamsin kautta. Kurssin aiheesta riippuen joitakin muita vapaasti käytettävissä olevia ohjelmistoja saatetaan myös tarvita.

  • Osallistujan ei tarvitse maksaa lisämaksuja tai hankkia lisenssejä etäkoulutukseen osallistumista varten.

  • Muista ennen kurssille osallistumista viimeistellä asianmukaiset verkkokurssit sekä ladata ja asentaa tarvittavat tukiohjelmistot, kuten Sysmac Studio.

Sijoitus koulutukseen tuottaa tulosta parantamalla käyttäjien, huoltoinsinöörien ja ohjelmoijien tietotaitoa ja tehokkuutta. Tämä voi nopeuttaa vika-analyysia ja vianmääritystä sekä parantaa ohjelmoinnin laatua. Virallisen ohjelmoijan koulutuksen saanut insinööri voi lyhentää ohjelmiston kehitysjaksoa sekä parantaa koneen vianhakua ja -tunnistusta.

Virtuaalinen käytännön koulutus

Tarjoamme nyt virtuaalista käytännön koulutusta, joka muistuttaa perinteistä luokkahuoneessa tapahtuvaa opetusta.

Koulutuksemme on aina perustunut tekemällä oppimiseen eli käytännölliseen oppimistapaan. Virtuaalinen käytännön koulutus on hyvä vaihtoehto, jos sinulla on pitkä matka koulutuspaikkaan tai jos matkustaminen ei ole kätevää.

Saat kutsun Microsoft Teams -koulutukseen ja muodostat yhteyden johonkin koulutustietokoneistamme etätyöpöytäohjelmistolla. Koulutustietokoneessa on kaikki koulutusistunnossa tarvittavat ohjelmointiohjelmistot sekä suora videosyöte koulutuslaitteistosta.

Saat kaikki tiedot koulutuksesta kurssivarauksen vahvistussähköpostiviestissä, mukaan lukien linkit kaikkiin ennen osallistumista ladattaviin ohjelmistoihin. Ei hotelleja, ei ravintoloita, ei turhaa matkustamista.

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja

Palvelut ja tuki

robot human fist bump fcard misc

Koulutuspalvelut

Päivitä taitosi teollisuusautomaation alalla. Paranna tietämystäsi, jotta voit täyttää alasi vaatimukset.

Read more
code software registration newssinglemob prod

Ohjelmiston rekisteröinti ja lataukset

Tässä osassa verkkosivustoamme voit rekisteröidä Omron-ohjelmistotuotteesi. Lisenssinumeron rekisteröinnin jälkeen pääset tarkastelemaan ohjelmiston päivitys- ja tukitiedostoja. Sen lisäksi näiltä sivuilta voi ladata useita ohjelmistosovelluksia ja työkaluja ilmaiseksi.

Read more